Ο Μαζωνάκης διαψεύδει Κωνσταντινίδη-TsipasBlog για το επόμενο βήμα του (Video)

Ηλίας Τσίπας -Γιώργος Μαζωνάκης -Στέφανος Κωνσταντινίδης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη «Στη Φωλιά των Κου Κου», στο Star, ο Γιώργος Μαζωνάκης, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με το Fever G, βρίσκεται αρκετά κοντά με το “Κέντρο Αθηνών” του Γιάννη Τσακουμάκου. Όπου θα συμπράξει τον επόμενο χειμώνα με τον Σάκη Ρουβά.

Ενώ από το ρεπορτάζ του “TsipasBlog” προκύπτει ότι διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στη “Πυλή Αξιού”, στη Θεσσαλονίκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παρόλα αυτά, ο τραγουδιστής διαψεύδει αυτά τα σενάρια κατηγορηματικά, λέγοντας ότι “Στη φαντασία του καθενός μπορεί να υπάρχει ό,τι θέλει”.

Η κάμερα του «Το Πρωινό» τον συνάντησε αποκλειστικά και εκείνος είπε τα εξής :

«Πριν από μία εβδομάδα έπεσε, έβαλα κάτω το χέρι μου μπουνιά και έσπασε. Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν γίνεται να δουλέψεις γιατί δεν πρέπει να κουνιέται σε καμία περίπτωση, είναι όλο το χέρι στο γύψο. Αυτό το πράγμα θα κρατήσει 3-4 εβδομάδες ακόμα. Υπενθυμίζω σε κάποιους ανθρώπους ότι εγώ έχω βρεθεί σε live με ένα μάτι. Δεν χάνω ποτέ τα live. Εξηγώ στον κόσμο, στους ανθρώπους που με τιμούν όλα αυτά τα χρόνια και στους ανθρώπους που δουλεύουν στους χώρους που είμαι…Δεν έχω κλείσει κάτι για του χρόνου. Στη φαντασία καθενός μπορεί να υπάρχει ό,τι θέλει», είπε χαρακτηριστικά. 

Δείτε το απόσπασμα: ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.