Δημοσίευμα-βόμβα για Παναχαΐκή : Δεν πλήρωσε τους διαιτητές και δεν έπρεπε καν να αρχίσει το ματς με τα Γιάννενα

Δημοσίευμα-βόμβα για Παναχαΐκή : Δεν πλήρωσε τους διαιτητές και δεν έπρεπε καν να αρχίσει το ματς με τα Γιάννενα

Νομίζω πως όλοι ξέρουν πως, μεταξύ των άλλων, η Παναχαΐκή καλέστηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή, έπειτα από δίωξη που της ασκήθηκε για απλήρωτα έξοδα διαιτησίας.

Και έρχεται σήμερα η ιστοσελίδα «ipiros24.gr», να αναφερθεί στο ματς Παναχαϊκή – ΠΑΣ Γιάννινα, λέγοντας “ότι δεν έπρεπε καν να αρχίσει”, δικαιολογώντας την άποψή της με το επιχείρημα πως “δεν προποληρώθηκαν ποτέ οι διαιτητές του ματς» και συμπλήρωσε «Κάτι το οποίο ορίζει ο κανονισμός για να αρχίσει ένας επίσημος αγώνας. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν είχε προπληρώσει στην ΕΠΟ ως όφειλε τη διαιτησία του αγώνα”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο κανονισμός αναφέρει πως οι ΠΑΕ πρέπει να προπληρώνουν την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα τις διαιτησίες των αγώνων. Κόστος το οποίο ανέρχεται σε 3.500 ευρώ ανά αγώνα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η Παναχαΐκή δεν το έπραξε αυτό. Και δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής,

Έτσι ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη από την ΕΠΟ στην ομάδα της Πάτρας και η απολογία έχει οριστεί για την Τρίτη 8 του μήνα, στις 12:00.

Βέβαια, όπως καταλήγει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, “το ερώτημα που υπάρχει είναι γιατί ορίστηκε ο αγώνας εξαρχής από την αρμόδια αρχή αφού δεν είχε πληρωθεί για τη διαιτησία. Και επίσης πως ο διαιτητής, Γρατσάνης, δέχτηκε να αρχίσει το ματς, Παναχαϊκή – ΠΑΣ Γιάννινα”.

Στον αντίποδα, διαβάζοντας τον sportfmpatras.gr : “Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατέθεσε σήμερα το ποσό των 3500 ευρώ και εξόφλησε την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σάκης Καλογερόπουλος τόνισε ότι έγινε μπέρδεμα και σήμερα τακτοποίησε την διαιτησία κλείνοντας το θέμα αφού η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα κίνδυνο”

Διαβάστε επίσης : Δεν είχε ίντερνετ, ρεύμα με το ζόρι και προσπάθησαν να του υποδείξουν την 11αδα ;»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.