“Δεν φοβάμαι τον κορονοϊό”- Το μήνυμα Γεωργούντζου μέσα από το νοσοκομείο του Ρίου

Σωτήρης Γεωργούντζος

Το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό, στέλνει μέσα από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου –όπως γράψαμε και πριν-νοσηλεύεται με συμπτώματα, ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

Ο δημοφιλής σπορτκάστερ, από την Καλαμάτα, με μια θαρραλέα ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δηλώνει δυνατός και ότι δεν φοβάται. Παράλληλα, ευχαριστεί, τόσο το ιατρικό και νοσοκομειακό προσωπικό (Καλαμάτας και Πάτρας), όσο και όλους αυτούς που ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γράφει συγκεκριμένα ο Σωτήρης Γεωργούντζος  :

“Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Δεν ανέφερα κάτι μέχρι για να μη σας ανησυχήσω… Δύσκολα όμως να “κρύψεις” κάτι τέτοιο… Είμαι δυνατός, δεν φοβάμαι τον κορονοϊό, με την αγάπη σας και την συμπαράστασηή σας θα τα καταφέρω, να είστε σίγουροι ρε!!! Ευχαριστώ θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείου της Καλαμάτας και στο Πανεπιστημιακό του Ρίου στην Πάτρα μας! Τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες και πάνω απ’ όλα εσάς βέβαια όλους, τους χιλιάδες!!! Θα τα ξαναπούμε φυσικά!!!”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.