Δεν «έφυγε» ο Δρόσος, είναι εδώ!

Δεν «έφυγε» ο Δρόσος, είναι εδώ!

Όπως εσείς, έτσι κι εγώ, διάβασα την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, με αφορμή την παραίτηση του κου Δημήτρη Δρόσου από την θέση του Β’ Αντιπροέδρου, η οποία αναφέρει :

Ευχαριστούμε τον κο Δρόσο για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα μας κατά τους κρίσιμους τελευταίους μήνες, ώστε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και να οδηγηθεί στην ασφαλή θέση για το μέλλον της, στην οποία βρίσκεται σήμερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η άψογη στάση που κράτησε ο κος Δρόσος, ο χρόνος που διέθεσε και η χρηματική συνδρομή του την ώρα που το χρειαζόταν η ομάδα, απέδειξε ότι είναι ένας πραγματικός φίλαθλος της Παναχαϊκής.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Για να ξέρουμε τι λέμε… Δεν υπάρχει καμία παραίτηση! Απίθανα πράγματα είναι αυτά. Ο Δρόσος δεν λέει “παραιτήθηκα γενικά”, μόνο “παραιτήθηκα από Αντιπρόεδρος”. Να μην έχει το πάνω χέρι στο «τιμόνι» της ομάδας , συμβαίνει. Αυτό που δεν συμβαίνει είναι στην επόμενη μέρα, να μην είναι ούτε μέτοχος. Κάτοχος, δηλαδή, μεριδίου της ανώνυμης εταιρείας, από τη στιγμή που έχει βάλει λεφτά..από τη τσέπη του, κάποιου άλλου, δεν έχει σημασία. Το ποσοστό συμμετοχής του, θα καθοριστεί όταν και αν προσκομίσει τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία, για το ύψος της εισφοράς του.

Δίνω παράδειγμα. Θα είναι στην ίδια κατάσταση με Μαρλαφέκα, Κουνάβη, οι οποίοι είναι μέτοχοι, μάλιστα ο πρώτος μεγαλομέτοχος, όμως όχι και στην διοίκηση.

Για να παραιτηθεί ολοκληρωτικά από την εταιρία Παναχαΐκή, θα πρέπει να πάρει από κάποιον αυτά που έχει βάλει. Ας εμφανιστεί, λοιπόν, αυτός ο κάποιος, οποιοσδήποτε είναι αυτός, κάποιος μέτοχος, ο ένας εκ των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την Παναχαΐκή, ο Ελληνοσουηδος Σάκης Καραπάνος, να του τα σκάσει …και ο Jim θα μας κουνήσει το μαντήλι. Μόνο έτσι. Όχι με νταηλίκι και με το στόμα.

Άρα, ο Δρόσος παραμένει ΕΔΩ! Όχι ως Αντιπρόεδρος του Δ,Σ., αλλά απλό μέλος της διοίκησης.

Διαβάστε ακόμα: Να περάσει face control o Σουηδός στην Παναχαΐκή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.