Γιαννακόπουλος σε παίκτες: «Κανείς από εσάς δεν είχε τα αρχ…α να ζητήσει συγγνώμη»

Γιαννακόπουλος σε παίκτες: «Κανείς από εσάς δεν είχε τα αρχ…α να ζητήσει συγγνώμη»

Έξαλλος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Προμηθέα

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την Κυριακή (10/11) τον αποκλεισμό από τον Προμηθέας Πάτρας στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που… διόλου δεν άρεσε στον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι, τη Δευτέρα (11/11) βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στην προπόνηση της ομάδας και έθεσε άπαντες στο τμήμα προ των ευθυνών τους, χρησιμοποιώντας ιδιαιτέρως σκληρή γλώσσα.

«Αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι κανείς από εσάς δεν είχε τα αρχ…α να ζητήσει συγγνώμη! Από τον κόσμο και από τη διοίκηση! Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη! Ήδη έχετε δυο εκτός προγράμματος ήττες. Είναι ντροπή για τον σύλλογο αυτό που έγινε! Να καταλάβετε που παίζετε! Τα παπούτσια σας κοστίζουν περισσότερο από το μπάτζετ του Προμηθέα», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απευθυνόμενος σε παίκτες και προπονητικό τιμ και πρόσθεσε:

«Ξέρω που πάτε, πότε πάτε και τι πίνετε! Έτσι και μάθω σε μέρα εκτός ρεπό είστε έξω, θα σας κόψω τα συμβόλαια! Αν χάσετε ξανά εκτός προγράμματος, θα σπάσω συμβόλαια! Στις νίκες είστε καλοί, στους πανηγυρισμούς είστε πρώτοι! Στις ήττες εξαφανίζεστε! Ο Καλάθηςδίνει το 300% και τα περιμένετε όλα από αυτόν! Ντροπή σας».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.