Βασιλειάδης, Φούφουλας… συμμαχία?

Βασιλειάδης, Φούφουλας... συμμαχία ?

Βοά η καλλιτεχνική και η νυχτερινή πιάτσα ότι ο Παναγιώτης Βασιλειάδης και ο Δημήτρης Φούφουλας είναι… σύμμαχοι. Πρόκειται να γίνουν για τον φετινό χειμώνα, που είναι προ των πυλών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tsipasblog.gr, ο Φούφουλας θα “αγοράζει” καλλιτέχνες από τον Βασιλειάδη, στο νέο του μαγαζί, το Magenda, που ξέρουμε ήδη πως θα στεγαστεί στο νεοκλασικό κτίριο του King George, στην πλατεία Γεωργίου. Η συγκεκριμένη “ένωση δυνάμεων” θα αφορά μόνο μια μέρα την βδομάδα. Πιθανότατα την Πέμπτη ή την Κυριακή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η συνέχεια, είναι λίγο πολύ αναμενόμενη. Σχεδόν όλοι οι τραγουδιστές, από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας-ο Φέρρης παραδείγματος χάρη- που βρίσκονται υπό τη σκέπη του Παναγιώτη Βασιλειάδη, θα εμφανιστούν μόνο στο Magenda. Σε κανένα άλλο μαγαζί επί πατρινού εδάφους, παρότι δέχτηκαν και δέχονται προτάσεις και από άλλα νυκτερινά κέντρα αντίστοιχου ύφους.

Και μη σας φαίνεται παράξενο. Γιατί από την εποχή του Αδάμ, του Ισαάκ και Αβραάμ, κουμάντο κάνει ο δυνατός. Ο πιο δυνατός. Στεκόμαστε στον Βασιλειάδη. Θεωρείται δικαιολογημένα ως ο πατριάρχης, η μορφή της νύχτας στο γιγάντωμα και την εξέλιξη αρκετών γνωστών, πολύ γνωστών σήμερα Ελλήνων τραγουδιστών. Μιλάνε τα έργα του. Πολλά και σημαντικά. Κάποιοι από αυτούς, ακόμη και σήμερα, ευλαβικά του φιλούν το χέρι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.