Βαρομετρικό χαμηλό πλέον στις σχέσεις Λιβάνη-Κουμουνδούρου

Βαρομετρικό χαμηλό πλέον στις σχέσεις Λιβάνη-Κουμουνδούρου

Στον «πάγο», φαίνεται πως είναι οι σχέσεις του εκδότη Ηλία Λιβάνη, με την Κουμουνδούρου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret, των Παραπολιτικών.

Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Κάθε άλλο παρά περίοδο μέλιτος περνούν οι σχέσεις του εκδότη Ηλία Λιβάνη με την Κουμουνδούρου, από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε τα κλειδιά της εξουσίας, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου. Αιτία για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι το γεγονός ότι αυτό το πρώτο διάστημα της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στην αξιωματική αντιπολίτευση η εφημερίδα «Νέα Σελίδα» κάθε άλλο παρά στις προτεραιότητές του βρίσκεται σε ό,τι αφορά τις διαρροές για την άσκηση της αντιπολίτευσης ή τον σχεδιασμό για το μέλλον.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκδότης έδωσε εντολή στη διεύθυνση σύνταξης του εντύπου να διατηρήσει μέχρι νεωτέρας μια μετριοπαθή στάση έναντι της πολιτικής επικαιρότητας και να παίζει στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, πριμοδοτώντας επί της ουσίας και το Κίνημα Αλλαγής. Οπως λένε οι γνωρίζοντες, επρόκειτο για μια άκρως αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς είναι κοινός τόπος πως στο διάστημα της τετραετούς διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ η εφημερίδα του Ηλία Λιβάνη μόνο προνομιακής μεταχείρισης δεν τύγχανε από το Μαξίμου τόσο στο μέτωπο της κατεύθυνσης των διαφημιστικών κονδυλίων όσο και σε αυτό της παροχής πληροφόρησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά στο άμεσο μέλλον, τότε όλα τα ενδεχόμενα θα πρέπει να παραμένουν ανοικτά, δεδομένων και των μακροχρόνιων προβλημάτων ρευστότητας που είχε το φύλλο και τα οποία είχαν οδηγήσει σε διαδοχικές ανακατατάξεις.

Το θέμα, βεβαίως, είναι πώς θα αντιδράσουν σε αυτή την -έστω και περιορισμένη- μεταστροφή της γραμμής της «Νέας Σελίδας» ορισμέ- να στελέχη και δημοσιογράφοι που έχουν ταυτιστεί απόλυτα με την Κουμουνδούρου.»

πηγή : media.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.