Βαγγέλης Μαρινάκης: Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Αντώνη Σρόιτερ

Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν συνηθίζει να μιλάει δημόσια. Παρότι είναι δημόσιο πρόσωπο και πολλάκις βαλλόμενο. Ωστόσο, ως πολίτης που θέτει εαυτόν στη διάθεση των πολιτών του Πειραιά, διεκδικώντας την ψήφο τους, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με την παράταξη στην «Πειραιάς Νικητής», έχει αποφασίσει να εξωτερικεύσει τις απόψεις του για ό,τι τον αφορά και ό,τι αφορά στην πολιτική σκηνή της χώρας, στον πόλεμο που δέχεται από την Κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον Ολυμπιακό, για όλα.

Λίγο καιρό μετά τη χειμαρρώδη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον «αέρα» του Real FM, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει το βράδυ της Πέμπτης 16/05 και την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Αυτή τη φορά στην εκπομπή «Αυτοψία», του ALPHA και στον Αντώνη Σρόιτερ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής, ανακοίνωσε ο ίδιος την παρουσία του κ. Μαρινάκη στην εκπομπή του, με μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Πηγή: parapolitika.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.