Βίντεο- Ανακαινίζεται το στέκι της Γλυφαδιώτικης αίγλης

Βίντεο- Ανακαινίζεται το στέκι της Γλυφαδιώτικης αίγλης

Το κορυφαίο Γλυφαδιώτικο στέκι φαίνεται πως βάζει τα καλά του και ανανεώνεται μετά από λίγα χρόνια. Πρόκειται για τo OPUS Inner Pleasure, που όταν άνοιξε, μπορεί να μην ήταν ποτέ συνδεδεμένη η συγκεκριμένη πιάτσα με τον καφέ, κατάφερε, εντούτοις, να αλλάξει τα δεδομένα και να δημιουργήσει πιάτσα στη γωνία της Πανδώρας με την Μεταξά, μεταφέροντας όλη την «Γλυφαδιώτικη αίγλη» εκεί.

Η ανακαίνιση, όπως φαίνεται από τα σχεδόν καθημερινά insta story των ατόμων που απαρτίζουν την διοίκηση, βρίσκεται σε στάδιο εξέλιξης και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι ενόψει του χειμώνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ενώ, αλλαγές θα σημειωθούν και στο κομμάτι της φιλοσοφίας του μαγαζιού. Όπως πληροφορείται το Tsipasblog.gr, η απόφαση των διοικούντων είναι η μεγαλύτερη έμφαση να δοθεί στο φαγητό.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η επιτυχημένη τριάδα του «Akanthus», Μανώλης Μούτσος, Κωνσταντίνος Δάνδολος και Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, το ξεκίνησαν και αργότερα “έδεσαν” την επιχειρηματική τους προσπάθεια με το δίδυμο Κ. ΠηλαδάκηςΑντ. Ρέμος. Οι συγκεκριμένοι, λοιπόν, επενδύουν πολλές χιλιάδες ευρώ, με σκοπό να εξυπηρετήσoυν το κοινό που τον ακολουθεί και τους πιστεύει. Τόσο τους ίδιους, αλλά και τους καλλιτέχνες τους, που φιλοξενούν κατά καιρούς.

Ξέρουν καλά ότι για να παραμείνουν στην κορυφή, για να χτίσουν μια πορεία, για να μείνει τ ΄ονομά τους στην πιάτσα, για να τους σέβονται οι μικρότεροι, οφείλουν τα χρήματα που κερδίζουν να τα επενδύουν.

Μόνο έτσι αποκτούν υστεροφημία. Μόνο έτσι έχουν διάρκεια. Και η ομάδα του Opus έχει αποδείξει πώς δεν είναι φούσκα που κάθε χρόνο κάθε σεζόν σκάει…

Λέτε να ζηλέψουν οι γείτονες και να προχωρήσουν και αυτοί σε ανακαίνιση; Ποιος ξέρει …

Δείτε το βίντεο που εξασφαλίσαμε για εσάς-ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.