Βέρτης : Το μεγάλο…αγκάθι του Ρέμου, για να επιστρέψει στην Αθήνα

Αντώνης Ρέμος-Νίκος Βέρτης

Σας μεταφέρω αυτούσια τα λόγια του Ρέμου, που είπε στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, σχετικά με τον αν θα τραγουδήσει φέτος στην Αθήνα.

«Στην Αθήνα δεν έχω σκοπό να έρθω να δουλέψω σε μαγαζί. Θέλω να τελειώσω τη σεζόν στη γιορτή μου, στις 18 Ιανουαρίου συγκεκριμένα, εδώ στη Θεσσαλονίκη. Μετά υπάρχει μια μικρή παύση και στις 12 Φεβρουαρίου, ξεκινάω μια μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ωστόσο, κύκλοι προσκείμενοι στον “βασιλιά”-τραγουδιστή λένε, εδώ και πολύ καιρό, στο TsipasBlog.gr, ότι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Κώστα Ματσίκα, καθώς διατηρούν ανέκαθεν εξαιρετικές σχέσεις.

Αποκαλύπτουν δε ότι, ο Ρέμος δεν έχει πολλές επιλογές επιχειρηματιών για να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις του, και, θέλοντας και μη, το αφεντικό του Έναστρον θα του αποσπάσει το πολυπόθητο “ΟΚ”. 

Και πάλι, η υπόθεση δεν είναι απλή, αλλά ιδιαιτέρως σύνθετη. Άλλωστε, ο Ρέμος, από τη στιγμή που, κατά ομολογία, είναι πανέξυπνος και ιδιαίτερα εξωστρεφής εγκέφαλος, είναι φυσιολογικό να μιλάει και με άλλους.

Ας επικεντρωθούμε, όμως, στο μεγάλο “αγκάθι”, που καλείται να λύσει ο Ματσίκας, αλλά και ο οποιοσδήποτε άλλος επιχειρηματίας της νύχτας, που τον ονειρεύεται. Δεν είναι άλλο παρά ο Νίκος Βέρτης. Η εξήγηση είναι πολύ πιο απλή από τι φαντάζεστε. Ο Βέρτης με τις απίστευτες “αμερικανικές” πρωτοτυπίες που παρουσίασε φέτος στο “YTON”, όπως και άλλες που έχει στο νου, ξεφεύγει κατά πολύ από τα γήινα. Άρα, λοιπόν, ο Ρέμος, επειδή είναι Ρέμος, του χρόνου που «επιστρέφει» στην Αθήνα, σίγουρα δεν θα επιλέξει ένα συνηθισμένο μαγαζί. Ο σκοπός του θα είναι να “ξεπεράσει” τον συνάδελφο και καλό του φιλαράκι, στο πλαίσιο πάντα του υγιούς ανταγωνισμού. Βεβαίως, για να γίνει αυτό, θα χρειαστούν πολλά εκατομμύρια, να επενδυθούν στο χώρο που θα τον φιλοξενήσει. Είτε ανήκει στον Ματσίκα, είτε σε κάποιον άλλον. Εκτός και αν αποφασίσει να ανοίξει δικό του μπουζουξίδικο.

Όλα παίζουν …

Διαβάστε επίσης : Που θα τραγουδήσει στην Αθήνα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.