ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! “Τέλος” ο Μαζώ από τον Ματσίκα, με απόφαση του επιχειρηματία!

Βόμβα! "Τέλος" ο Μαζώ από το Ματσίκα, με απόφαση του επιχειρηματία!

Η είδηση “έσκασε” πριν από μερικές ώρες και πιθανότατα να σηματοδοτήσει ένα ντόμινο εξελίξεων στη νύχτα. Όπως πληροφορήθηκα, τέλος έβαλε ο επιχειρηματίας του Έναστρον, Κώστας Ματσίκας, στη συνεργασία του με το Γιώργο Μαζωνάκη, χωρίς προς το παρόν να γνωρίζω το έντονο παρασκήνιο, που σίγουρα προηγήθηκε της απόφασης του αυτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “tsipas blog”, το τέλος που έδωσε ο επιχειρηματίας σε αυτή τη συνεργασία δεν ήταν καθόλου εύκολο. Θυμίζω ότι ο ανατρεπτικός λαϊκός τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια αποτελούσε τη πρώτη ναυαρχίδα του καλλιτεχνικού στόλου του κου Ματσίκα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν ξέρω με σιγουριά γιατί πήρε αυτή την απόφαση, αλλά μπορώ να υποθέσω. Τα έσπασε μαζί του, γιατί όταν ο Μαζώ το απαίτησε, επενδύθηκαν πολλά λεφτά, όπως το «Σημείο G», που στόχο είχε να κάνει πολλούς να αναθεωρήσουν και να ψαχτούν λίγο παραπάνω, όμως το αποτέλεσμα -κατά γενική ομολογία- δεν ήταν το αναμενόμενο. Εισπρακτικά μιλάω.

Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι πως η Παόλα θα ξανασυνεργαστεί με τον Κώστα Ματσίκα τον επόμενο χειμώνα. Στο Έναστρον.

Λέτε τώρα που ο Μαζώ «δεν ανήκει στον Ματσίκα», να τον δούμε να γυρνάει στο Teatro του Μπερτάκη; Δεν αποκλείω το σενάριο, μάλιστα από τη στιγμή που ο επί πολλά χρόνια (πρώην) μάνατζερ του, Δημήτρης Χατζόπουλος, όπως έχει γράψει το “tsipas blog”, θα είναι διευθυντής στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο.

Διαβάστε επίσης : «Άλλος», όχι ο ίδιος ο Χατζό «επιστρέφει» για χάρη του Μπερτάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.