ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Επαναπατρίζεται” για χάρη Club 22 και Αδαμαντίδη η Έλενα Μπάση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Επαναπατρίζεται" για χάρη Club 22 και Αδαμαντίδη η Έλενα Μπάση

Φαίνεται πως το ρόστερ της νέας δυναμικής προσθήκης στον χάρτη της αθηναϊκής νύχτας, του CLUB 22, που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, τόσο για την επιλογή του Θέμη Αδαμαντίδη να τεθεί επικεφαλής του, όσο και για το γεγονός ότι τα πάντα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είναι ακόμη έτοιμο, ούτε και έχει ολοκληρωθεί.

Ψάχνει και ψάχνεται, ο Παναγιώτης Σαρδελής, το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την αρκετά μεγάλη επένδυση, προφανώς επειδή ξέρει πως ο ανταγωνισμός θα χτυπήσει κόκκινο! Εδικά φέτος, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα στα μεταγραφικά επί πίστας, όλα τα “μεγάλα στρατόπεδα” έχουν ενισχυθεί σημαντικά και, αναμένεται, να τα παίξουν όλα για όλα, στη δύσκολη “μάχη” ποιος θα κόψει πρώτος το τελικό νήμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε συνέχεια, λοιπόν, της σαββατιάτικης αποκαλυπτικής ανάρτησης που έκανα εδώ, στο TsipasBlog, σχετικά με τις επαφές που συνεχίζονται για ανδρική ενίσχυση, το οποίο ζητάει και ο Αδαμαντίδης, μαθαίνω για ακόμη μια εξαιρετική επιλογή, που όμως είναι γένους θηλυκού, αφού δεν “κλείδωσε” τώρα, αλλά πολύ νωρίτερα. Ο λόγος για την Έλενα Μπάση, η οποία πραγματοποιεί πανηγυρικό come back στα εγχώρια πρωτοκλασσάτα μουσικά δρώμενα, μετά τις μεγάλες καλλιτεχνικές στιγμές που βίωσε στην Αμερική.

Θυμίζω ότι η δημοφιλής Ελληνίδα λαϊκή ερμηνεύτρια, για περίπου δύο χρόνια «όργωσε» τη μεγάλη ήπειρο με live εμφανίσεις, που στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Οι ομογενείς την αγαπάνε, και κυριολεκτικά αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που δεν την άφηναν να φύγει να επιστρέψει την Ελλάδα, κλείνοντας την για live το ένα μετά το άλλο.

Όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Η Έλενα Μπάση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν θα αρκεστεί μόνο που θα βρίσκεται με Θέμη Αδαμαντίδη-Αγγελική Ηλιάδη – Kings (και όποιος άλλος ακολουθήσει) στο Club 22, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται να μπει στο στούντιο ηχογράφησης για το νέο της τραγούδι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.