ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η … εκδίκηση του Νίκου στην Έλλη!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η..εκδίκηση του Νίκου στην Έλλη!

Όπως είναι γνωστό, δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα στο OPEN. Αν νομίζετε ότι οι ανακατατάξεις τελειώνουν στην ψυχαγωγία απλά είστε βαριά νυχτωμένοι, για να το πω λαϊκά. Τα νταούλια έχουν αρχίζει να χτυπάνε καιρό τώρα και για την ενημέρωση, όπου παρά το γεγονός ότι έγιναν φιλότιμες προσπάθειες, MEGA το κανάλι δεν έγινε και δύσκολα πλέον θα γίνει βραχυπρόθεσμα τουλάχιστον.

Το σίγουρο είναι πως η ανατροπή έχει ήδη αρχίσει. Τώρα, αν κάποιοι νομίζουν πως η θέση της Έλλης Στάη δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, εγώ σας το πα. Είστε βαριά νυχτωμένοι. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tsipasblog.gr, η περίπτωση του Νίκου Ευαγγελάτου έχει αρχίσει να ακούγεται, ότι από τη νέα σεζόν θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, αντί της Σιδηράς Κυρίας της ελληνικής τηλεόρασης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βλέποντας εντελώς ψυχρά τους αριθμούς, η έλευση της δεν έφερε, σε καμία περίπτωση, τα αναμενόμενα νούμερα στο σταθμό, που της…έσκασε ένα καρό λεφτά. Να θυμίσω ότι η Έλλη Στάη, για να επιστρέψει στην τηλεόραση, απαίτησε από τον Ιβάν Σαββίδη ποσό 50.000 ευρώ. Πήρε 25 τελικά. Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, αν αναλογιστεί κανείς ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει στο OPEN δεν ξεπερνά το 5%!

Εφόσον αποδειχθούν βάσιμες αυτές οι πληροφορίες, που μεταδίδει το tsipasblog.gr, τότε θα μιλάμε για την “εκδίκηση” του Νίκου στην Έλη. Διότι, όταν ο Σαββίδης εξαγόρασε το “Έψιλον” από τον επιχειρηματία, Φίλιππο Βρυώνη, στην προσπάθεια του να το μετατρέψει σε κεντρικό πυλώνα ενημέρωσης, αποδέσμευσε τον Ευαγγελάτο, που κρατούσε τα ηνία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, και προχώρησε στην επιλογή της Στάη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.