Αποκαλύπτεται χωρίς λεφτά ο Καλογερόπουλος!

Αποκαλύπτεται χωρίς λεφτά ο Καλογερόπουλος!

Διαβάζω πως ο Σάκης Καλογερόπουλος, αμέσως μετά την επιστροφή της Παναχαϊκής από την Ολλανδία, ετοιμάζει event σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας, όπου θα κάνει επίσημη παρουσίαση της διοίκησης και των στόχων της για την νέα περίοδο.

Δίχως δεύτερη σκέψη, είναι επικοινωνιακό σωστό από πλευράς διοικητικού  κουμανταδόρου η επιλογή να γίνει αυτό το …αυτονόητο event, αλλά όχι τώρα. Έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα. Από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας. Να δινόταν, δηλαδή, η ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας να τον δει, να τον ακούσει, να συνομιλήσει μαζί του, να καταλάβει με ποιον έχει να κάνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από την άλλη, ευτυχώς που έστω και αργά.

Βέβαια, επειδή είμαστε εδώ για να τα πούμε όλα, κάποια μιντιακά μαγαζιά, βλέποντας ότι επικρατεί ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από το άτομο του, δεν έχασαν την ευκαιρία. Του έκαναν κρούση του Καλογερόπουλου, του στυλ : «Φέρε λεφτά για να σου φτιάξουμε εικόνα». Για κακή τους τύχη, όμως, ήταν κάθετα αρνητικός. «Δεν δίνω λεφτά σε δημοσιογράφους», αυτό τους είπε!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.