ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι λέει για τον «ψεύτη» Δρόσο ο Μπακαλάρος

Ο Τσίπρας έγινε κυβερνήτης της Ελλάδος για να σχίσει τα μνημόνια. Ο Δημήτρης Δρόσος έχει πει, όχι στο τυχαίο, κάπου στο δρόμο, στην εξέδρα, σε δικαστήριο, αλλά στον αέρα του ραδιοφώνου, τη «μεγάλη» κουβέντα : Eάν σε 1.5 χρόνο η Παναχαΐκή δεν βρίσκεται στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα είμαι αποτυχημένος.

Σου λέει, με άλλα λόγια, ότι δεν θα τον κρίνεις τώρα, αλλά στο μέλλον. Σε 1.5 χρόνο. Και αν δεν έχει κάνει πράξει τα λόγια του, τότε ενδεχομένως, ως αχρείαστος και ανεπιτυχής, θα είναι έτοιμος να σηκωθεί και να φύγει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

ΚΙ όμως! Ο Κώστας, όχι ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «κοκκινόμαυρων» Κατσουράνης, αλλά ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της Παναχαΐκής, Μπακαλάρος, είναι βέβαιος πως ο Δρόσος είναι η μόνη λύση. Το«Tsipas-Blog» σας αποκαλύπτει, τα όσα είπε σήμερα, ενώ διέσχιζε το πεζοδρόμιο της Ρήγα Φεραίου, σε γνωστό δημοσιογράφο του περιβάλλοντος του. Όχι, δηλαδή σε κάποιον τυχαίο, αλλά σε τρελό γνώστη του παρασκηνίου, ο οποίος έχει πάρει το προσωνύμιο «παλιά καραβανά »- στην αθλητική και επιχειρηματική πιάτσα. 

Κυρίες και κύριοι, μεταφέρω αυτούσια τα λόγια του Κώστα Μπακαλάρου για αυτό που συζητήσαμε όλοι σήμερα. Την ανάληψη των διοικητικού τιμονιού της ιστορικής Παναχαΐκής από τον Δημήτρη Δρόσο. «Αυτοί που βρίζουν τον Δρόσο και τον λένε απατεώνα, ας μας φωτίσουν, αν δεν ήταν αυτός, σήμερα τι θα είχε απογίνει η Παναχαΐκή;».

Είχε προηγηθεί βέβαια η θετική αναφορά του τελευταίου στον Μπακαλάρο. Πιο συγκεκριμένα, χθες (Δευτέρα), στο τέλος της παρουσίασης του νέου προπονητή, του Σάκη Τσιώλη, ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ πήρε το λόγο και έκλεισε την συνέντευξη λέγοντας:

«Μου δίνει την ευκαιρία το υπόλοιπο τιμ που υπάρχει στους ανθρώπους στην Παναχαϊκή, ο κύριος Μπακαλάρος και οι υπόλοιποι που είναι δίπλα μου, μπορεί να μην το καταλαβαίνεται εσείς, αλλά για μένα είναι πολύτιμο, βοηθάει και συνεισφέρει σε πολλά πράγματα και αισθάνομαι την ανάγκη να το τονίσω και να τους ευχαριστήσω. Ίσως η προσπάθειά μου να τρέξω τόσα πολλά θέματα, τόσα πολλά προβλήματα στην ομάδα, και επειδή όντως είμαι το πρόσωπο που βγαίνει μπροστά από τους υπόλοιπους, να το αφήσουμε στο πλάι γιατί είναι άδικο γι’ αυτούς. Γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να υλοποιήσω πολλά. Ότι γίνεται στην Παναχαϊκή να το βλέπετε σαν μία συλλογική προσπάθεια και όχι μία ατομική προσπάθεια του Δρόσου».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον επίλογο της συνέντευξης Δρόσου, τώρα, αυτό που είπε, «ότι γίνεται στην Παναχαΐκή να το βλέπετε σαν μία συλλογική προσπάθεια και όχι μία ατομική προσπάθεια του Δρόσου», ξέχνα τα όσα είπε. Σου λέει ψέματα. Κατανοητό ότι θέλει να δημιουργήσει το ομαδικό πνεύμα στη δουλειά ο Δρόσος, όμως, ο Τσίπας θα σου πει το εντελώς αντίθετο : «ότι γίνεται στην Παναχαΐκή να το βλέπετε σαν μία ατομική προσπάθεια του Δρόσου και όχι συλλογική προσπάθεια».  Άντε να κάνω μία υποχώρηση και να συμπεριλάβω και τον Μπακαλάρο. Αυτοί οι δύο τύποι, πρώτα ο Δρόσος και μετά ο Μπακαλάρος, είναι οι μόνοι που βάζουν λεφτά. 

Tα λόγια του Μπακαλάρου στον ρεπόρτερ επιβεβαιώνουν αυτό που λέω …Υ.Γ : Ας μας συγχωρέσει αν είναι και κάποιος άλλος μέτοχος στο πλευρό Δρόσου. Πραγματικά κι όχι μόνο στα χαρτιά. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.