ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-«Βόμβα» για Θ.Αδαμαντίδη: Το «Βατερλώ» της Θεσσαλονίκης, τον οδηγεί σε νομικά μπλεξίματα και στο τέλος από τον Παπαγεωργίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-«Βόμβα» για Θ.Αδαμνατίδη: Το «Βατερλώ» της Θεσσαλονίκης, τον οδηγεί σε νομικά μπλεξίματα και στο τέλος από τον Παπαγεωργίου

Σ’ ένα εκτενές δημοσίευμά του (δείτε το εδώ) ο ραδιοφωνικός παραγωγός- blogger Βασίλης Μπρούτζος και φίλος καλός από τα παλιά, μέσω του blog «Μουσικά Τέμπο», φωτίζει πολλές άγνωστες πτυχές της ..πρόωρης αυλαίας στο καλλιτεχνικό σχήμα του νυχτερινού κέντρου Voice στην Θεσσαλονίκη, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη.

Με λίγες κουβέντες, ο συνάδελφος υποστηρίζει πως ο λαϊκός βάρδος και επικεφαλής του σχήματος, σε αντίθεση με τους Χρήστο Μενιδιάτη και Kings, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο μαγαζί. Δύο φορές μάλιστα. Μια την Κυριακή του Πάσχα και τη δεύτερη το Σάββατο 11/0, που ήταν προγραμματισμένο το closing party, ώστε να αποχωρήσει αλώβητος από τις -ομολογουμένως- αποτυχημένες εμφανίσεις του στη συμπρωτεύουσα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μετά το συμβάν, που εξόργισε τον επιχειρηματία Στέλιο Γαλαίδη, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Διαβάζοντας όλα αυτά, έρχεται στο νου η προηγούμενη επεισοδιακή αποχώρηση του από τον Νίκο Σπυρίδωνα (North), για να συνεργαστεί με τον Θανάση Παπαγεωργίου στο Fever, όπως είχε πρώτο αποκαλύψει το “tsipas blog”, σε άρθρο της 19ης Νοεμβρίου 2018 (ΕΔΩ). 

Τώρα, βέβαια, δεν ξέρω αν η συνεργασία αυτή -Παπαγεωργίου-Αδαμαντίδη- θα συνεχιστεί. Δικές μου «εμπιστευτικές» πληροφορίες λένε πως ο Θανάσης τον έχει ..τελειώσει. Πανέξυπνος και σκληρός ο Αμαλιαδίτης, «μέντορας» του Πατρινού Νίκου Οικονομόπουλου. Βλέπει πως το έργο δεν ..τσουλάει και ήδη κινείται για κάτι πολύ μεγάλο τον ερχόμενο χειμώνα στην Αθηναϊκή νύχτα.

θα σας κρατώ ενήμερους για όλες τις εξελίξεις…

Υ.Γ : Ίσως μόνο να είναι μαζί για τις καλοκαιρινές περιοδείες του Θέμη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.