ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έκλεισε η υποψηφιότητα της Κατερίνας Σολωμού -και άλλων- στην Αχαΐα με το ΚΙΝΑΛ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έκλεισε η υποψηφιότητα της Κατερίνας Σολωμού -και άλλων- στην Αχαΐα με το ΚΙΝΑΛ

Φουλάρει τις μηχανές για πετύχει εκλογική ετοιμότητα το Κίνημα Αλλαγής. Μετά την οριστικοποίηση της υποψηφιότητας της Δήμητρας Αναργύρου, θα ανακοινωθεί επίσημα -πιθανότατα σήμερα- και το όνομα της Κατερίνας Σολωμού στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει κατ’ αποκλειστικότητα το tsipasblog.gr, η πρώτη σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Αλεξόπουλου για το δήμο Πατρέων, πριν από λίγο δέχτηκε σχετικό τηλεφώνημα από τους επιτελείς της Φώφης Γενημμάτα ότι έχει πάρει το “οκ”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, που μιλούν στο blog μου, όμως, αποκαλύπτουν και κάποια άλλα πρόσωπα που έχουν λάβει και επίσημα το μήνυμα. Συναντάμε, μεταξύ άλλον, την Δήμητρα Λυμπεροπούλου, τον Μαρίνο Σκανδάμη, τον Περικλή Ρούπα, τον Ανδρέα Τζουραμάνη, τον Γιάννη Ταπεινό, τον Δημητρη Φιλιππάτο, τον Χρήστο Οικονόμο, την Λεμονιά Νικολοπούλου, την Παρασκευή Λουκοπούλου, όπως φυσικά και τον πρώην πρωθυπουργό, Γεώργιο Παπανδρέου. Αυτοί είναι οι σίγουροι, οι “κλεισμένοι”.

Για περισσότερα, πιο «καυτά» και αποκαλυπτικά, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, δια χειρός Ηλία Τσίπα, εντός των επόμενων ωρών.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.