Αποκάλυψη για το σκάνδαλο Insider Trading: Ποιος ήταν το «βαθύ λαρύγγι» – Ο Marc, η Μύκονος και οι 50.000 ευρώ που ξόδεψε σε ένα βράδυ

Αποκάλυψη για το σκάνδαλο Insider Trading: Ποιος ήταν το «βαθύ λαρύγγι» – Ο Marc, η Μύκονος και οι 50.000 ευρώ που ξόδεψε σε ένα βράδυ

Διάσημος στην Μύκονο κυρίως για τον τρόπο ζωής του ήταν ο περίφημος Ελβετός trader Marc Demane-Debih (Μαρκ Ντεμάν Ντεπί) το όνομα του οποίου σας αποκάλυψε το mononews.gr από την Παρασκευή στην στήλη Wiseman.

O Μarc o οποίος φέρεται να είναι το βαθύ λαρύγγι στην υπόθεση του σκανδάλου της Goldman Sachs, ήταν προσωπικός φίλος πολλών επιχειρηματιών και εφοπλιστών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Marc φέρεται να έχει καρφώσει στην Αμερικάνικη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) όλο το κόλπο με τις αγοραπωλησίες μετοχών και παραγώγων επί των μετοχών που συμμετείχαν και δύο Έλληνες (Γιώργος Νίκας και Τηλέμαχος Λαβίδας).

Κάθε καλοκαίρι έκανε διακοπές στην Μύκονο.

Σε πολλούς είχε προξενήσει εντύπωση η πλούσια ζωή του. Ακριβά αυτοκίνητα (Ferrari), ακριβά ξενοδοχεία, και κάθε βράδυ ήταν θαμώνας στα καλύτερα μαγαζιά συνοδευόμενος από ωραία κορίτσια.

Τα χρήματα που «χάλαγε» ο Marc στην Μύκονο ήταν άνευ προηγουμένου.

Αυτόπτης μάρτυς που μίλησε στο mononews υπό τον όρο της ανωνυμίας, μας είπε ότι ένα βράδυ πρέπει να χάλασε πάνω από 50.000 ευρώ σε ένα από τα πλέον ακριβά εστιατόρια της Μυκόνου.

Ο Mark εκτός από την Μύκονο ερχόταν συχνά και στην Αθήνα και έκανε παρέα με πολλούς επιχειρηματίες.

Μάλιστα φέρεται να είχε συνάψει σύντομη σχέση με μια κυρία το όνομα της οποίας είναι στην διάθεση του mononews.gr

πηγή : mononews.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.