Απαντήσεις στο προεκλογικό τοπίο

Απαντήσεις στο προεκλογικό τοπίο

Ο διαδικτυακός Τσίπας σχολιάζει. Με μια ατάκα (σε παρένθεση) δίνει απάντηση στον πολιτικό λόγο των πρωταγωνιστών της προεκλογικής καθημερινότητας στην πόλη Πάτρα.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: «Kάναμε δεκάδες έργα, με ελάχιστα χρήματα.. (…Χρήματα που μου έδωσε η Κυβέρνηση του Τσίπρα, που βρίζω από το πρωί έως το βράδυ).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: « Γιατί κρύβεται ο κ. Πελετίδης ;;; …» (Α, μόλις έμαθα ότι το ντιμπέιτ που τόσο πολύ θέλω…πιθανότατα να γίνει…).

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ « Είμαι καταλληλότερος για Δήμαρχος, με ποσοστό 72%» …». (..το λέει ο υπάλληλος μου, ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης μου, Νίκος Παπαματθαίου ).

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ: «H υποψηφιότητά μου ανακοινώθηκε με σχετική καθυστέρηση…». (Δεν ήταν δικό μου λάθος…αλλά της ΝΔ).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΡΟΣ: «Η Πάτρα δεν αντέχει να χάσει αλλά 4 χρόνια … (…Που έχασε η χώρα ολόκληρη, ψηφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου είμαι υποψήφιος).

ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Η δύναμη των καθαρών ιδεών είναι ισχυρότερη από την δύναμη του βρώμικου χρήματος!…». (… για παράνομα τυχερά παιχνίδια «φρουτάκια» είχα βρεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ).

ΠΕΤΡΟΣ ΨΩΜΑΣ: «Όταν μιλάμε για πόλη καθαρή εννοούμε,… (…βγάλτε εμένα Δήμαρχο, ας μη μακρηγορούμε ).

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.