Αν το έλεγαν… γρίπη!

Αν το έλεγαν… γρίπη!

Κάθε χρόνο πεθαίνει κόσμος από τη γρίπη. Τα στοιχεία είναι αξιόπιστα, τόσοι οι θάνατοι πέρυσι, τόσοι πρόπερσι, τόσοι φέτος μέχρι και το Φεβρουάριο του 2020. Ποιος τρομοκρατείται, ποιος φέρνει πάνω κάτω την καθημερινότητα του, από το φόβο της γρίπης;

Το άλλο. Ποιο, έστω ένα ΜΜΕ προειδοποιεί για τον κίνδυνο της γρίπης; Καμιά σχέση με την υστερία που έχει απλωθεί στον γλόμπο για τον κορονοϊό. Βλέπεις ανθρώπους γύρω σου να κυκλοφορούν με μάσκες, ενώ οι επιστήμονες λένε ότι ο κίνδυνος μόλυνσης δεν βρίσκεται στο δρόμο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λειτουργεί το άγνωστο. Δεν ξέρει ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει, τι κακό είναι ικανός να προκαλέσει ο κορονοϊός. Και, βέβαια, παίζει η καχυποψία του κόσμου, αν κάποιοι, οι αιώνιοι σκοτεινοί, αμόλυσαν σκόπιμα τούτο το θανατικό, είτε για να κάνουν πειράματα, είτε για να προωθήσουν τα ανομολόγητα σχέδια τους.

Σήμερα κατέγραψα στο πάνθεον των ελληνικών ΜΜΕ τα περισσότερα από χθες, και από κάθε άλλη προηγούμενη μέρα, ρεπορτάζ σχετικά με τον κορονοϊό. Αύριο θα γίνει πάλι νέο ρεκόρ.

-αpodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.