Αντώνης Ρέμος: Αποθέωση στη συναυλία του στο κλειστό του Tae Kwon Do

Αντώνης Ρέμος: Αποθέωση στη συναυλία του στο κλειστό του Tae Kwon Do

Ολόκληρη η συναυλία θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες από το MEGA – Πάνω από 5.000 άτομα αποθέωσαν τον δημοφιλή ερμηνευτή, που ανέβηκε στην σκηνή λίγο πριν τις 10 το βράδυ – Συγκινημένος τραγούδησε μπροστά στη γυναίκα της ζωής του, Υβόννη και την κόρη του, Ελένη

Την αποθέωση βίωσε ο Αντώνης Ρέμος το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, στην επιστροφή του στην Αθήνα με την πρώτη συναυλία της περιοδείας του ανά την Ελλάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάνω από 5.000 άτομα αποθέωσαν τον δημοφιλή ερμηνευτή, που ανέβηκε στην σκηνή λίγο πριν τις 10 το βράδυ. Δεν χρειάστηκε παρά λίγα λεπτά, για να παρασύρει το κοινό του, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, επειδή στην κερκίδα βρισκόταν η γυναίκα της ζωής του, Υβόννη, και η κόρη του, Ελένη. Στο «Λενιώ του», όπως αποκάλεσε την μικρή, η οποία έχει γενέθλια σε δύο μέρες, αφιέρωσε το κομμάτι «Χρόνια πολλά».

Επιφύλασσε μάλιστα και εκπλήξεις, αφού σε αυτό το πρώτο live της περιοδείας του, ανέβασε στην σκηνή τον Μάνο Πυροβολάκη και την Μελίνα Ασλανίδου.

Ολόκληρη η συναυλία θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες από το MEGA – ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.