Αναβλήθηκε η δίκη του γνωστού σεφ

Αναβλήθηκε η δίκη του γνωστού σεφ

Την έπεσαν πάνω στο «θέμα» σαν πεινασμένα αρπακτικά, γύπες και γεράκια σκέτα, τα ΜΜΕ, να προλάβουν …Ρεπορτάζ αποκαλυπτικό. Και το «θέμα» ήταν πράγματι πιασιάρικο, αβανταδόρικο. Σίγουρα θα το διάβασε ο κόσμος, όμως από αναπαραγωγή. Άλλο είναι το ρεπορτάζ π.χ. από την ανακοίνωση της αστυνομίας, που γίνεται προς όλα τα μέσα.

Στο «ψητό» : Ένας άνθρωπος της εστίασης, σεφ στην ειδικότητα, πρώτο όνομα, με διεθνείς παραστάσεις, λένε, φέρθηκε εξαιρετικά βάναυσα σε νεαρή κοπέλα, με την οποία δουλεύανε μαζί σε γνωστό εστιατόριο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό που δεν ειπώθηκε είναι πως ο πολυταξιδεμένος σεφ την έσυρε στα δικαστήρια. Προσέφυγε στην διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, γιατί δεν άντεχε άλλο να διακινούν φήμες, που, κατά την προσωπική του άποψη πάντα, είναι κακοήθεις, όσο και ριζικά εσφαλμένες. Ακολούθησε την δικαστική οδό, καθώς, όπως ισχυρίζεται στο οικογενειακό περίγυρο του, δεν άντεχε άλλο να παίζουν με τη τιμή και την υπόληψη του. Οπότε, χωρίς να το πολυσκεφτεί, σχεδόν αγανακτισμένος, ζήτησε από τον συνήγορο του, την επίσπευση των διαδικασιών, για την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση.

Πήρε, λοιπόν, έκταση το θέμα, όμως ουδείς της δουλειάς, δημοσιογράφος, αρθρογράφος, σχολιογράφος, αναλυτής με κοινωνικές ευαισθησίες, που θέλει να φαίνεται ψαγμένος, δεν έγραψε τη συνέχεια του story : Αναβλήθηκε η δίκη, που ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη βδομάδα, γιατί απλά η κατηγορούμενη δεν παρέστη στο δικαστήριο, καθώς επικαλέστηκε κώλυμα.

Για την ιστορία και μόνο αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώην εργαζόμενη της επιχείρησης, μπορεί να διαμηνύει προς όλες τις κατευθύνσεις πως “Είμαι είμαι θύμα”, όμως, μέχρι σήμερα, δεν έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τα όσα ισχυρίζεται. Σε αντίθεση, βέβαια, με τον σεφ και πρώην άμεσο προϊστάμενο της , ο οποίος κινήθηκε νομικά για την συκοφαντία που -όπως πιστεύει- υπέστη.

Ποια θα είναι η συνέχεια; Του «δικαστηρίου» η συνέχεια. Εξαρτάται.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.