Αλλαγή δεδομένων στο Έναστρον- “Έκλεισαν” με Σαμπάνη-Γαρμπή-Η τρελή “βόμβα” με Ρέμο και η επόμενη μέρα για Πάολα

Αλλαγή δεδομένων στο Έναστρον- "Έκλεισαν" με Σαμπάνη-Γαρμπή-Η τρελή "βόμβα" με Ρέμο και η επόμενα μέρα για Πάολα

Όπως με την Άντζελα Δημητρίου, που έβαλε «μπουρλότο» στη συνεργασία της με τον Γιώργο Τσαλίκη, αποχωρώντας τελευταία στιγμή από το σχήμα του κέντρου “4711”, έτσι και με τον Σαμπάνη. Είναι γνωστό εδώ και μια βδομάδα. Τελικά, δεν θα βρίσκεται στο “Φωταέριο”, αλλά, έχοντας την Κάιτη Γαρμπή στο πλευρό του, αλλάζει έδρα και μεταφέρεται στο “Έναστρον” του Ματσίκα.

Βέβαια, νωρίτερα ειπώθηκαν συζητήσεις για το σχήμα Πάολα-Σαμπάνης, αλλά κανείς δεν δεχόταν να πάει δεύτερος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλώντας για Ματσίκα, όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει στο tsipasblog.gr, το πάλεψε πολύ για να αποκτήσει έναν πρωτοκλασσάτο συμπαίκτη για την Πάολα. Όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Πάνος Κιάμος, που ήταν ο μεγάλος του στόχος, έκοψε κάθε συζήτηση, δηλώνοντας ότι δεν πάει κάτω από την Πάολα.

Απ’ τη στιγμή, λοιπόν, που δεν πέτυχε το μεταγραφικό “μπαμ”, φέρθηκε σαν… κύριος και αποδέσμευσε την Πάολα. Και για να μην μείνει το μαγαζί του -Έναστρον- κλειστό, “έκλεψε” από το “Φωταέριο” τους Σαμπάνη-Γαρμπή.

Πάντως, το “μπαμ” που αναζητά, ίσως να το πετύχει με τον Ρέμο για μετά τις γιορτές, όπως αποκάλυψε πρώτο το Tsipasblog.gr . Σε κάθε περίπτωση, είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση και για να τον κάνει δικό του, θα πρέπει να φτύσει αίμα. 

Όσο αναφορά, τώρα, την Πάολα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, με το φτωχό μου το μυαλό …λέω εγώ, πως ένας πολύ συγκεκριμένος επιχειρηματίας που έχω στο μυαλό μου, θα ήταν μια πολύ καλή λύση.

Έιδομεν. Θα επανέλθω συντόμως

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.