Ακόμη πιο ψηλά!

Ένα ακόμη σκαλοπάτι ανέβηκε η ολοκαίνουργια Αθηνά Πολίτη, η οποία βρίσκεται σταθερά “αιχμάλωτη” μιας πορείας να πολεμάει και με αντίπαλο τον ίδιον τον… εαυτό του. Μην τυχόν και πέσει από τις “αεροπορικές” θέσεις του Mediainspector.gr. Από την 25η θέση, που βρισκόταν στη σειρά της προηγμένης μέτρησης, που αφορούσε τις ακροάσεις 150 περίπου ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας. Είναι αξιοσημείωτο, μάλιστα, πως βρισκόταν πάνω ακόμα και από τον Αντώνη Ρέμο (28η θέση), αλλά το φαινόμενο των ημερών Λένα Ζευγαρά (34η θέση). Καταλάβατε τώρα γιατί είναι “καταδικασμένη” η Πολίτη να αντιμετωπίζει και την πίεση να “σκαρφαλώσει” ακόμη πιο ψηλά. Και τα κατάφερε. Kαταφέρνει ν΄αφήσει πίσω της μεγάλες φίρμες-νέες και παλιές- να παίρνει παραμάζωμα όλη αυτή την κλίκα γύρω από τα ραδιόφωνα και να την στηρίζει ο κόσμος.

Αναφέρομαι στο νέο της τραγούδι, το «Εσύ Φταις». Ξαναρίχνοντας άλλη μια ματιά στα mediainspector, πλέον την βλέπουμε να φιγουράρει στην 15η θέση των Chart σε Ελλάδα και Κύπρο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε πείσμα και κοντρά σε όλους… Έχει πλάκα να είσαι στην κόντρα τελικά… Αποκτά αξία η ζωή σου…

Διαβάστε ακόμα: Μια είναι η μόνη τραγουδίστρια

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.