Έρχεται επιχειρηματική βόμβα μεγατόνων στο Ελληνικό…

Έρχεται επιχειρηματική βόμβα μεγατόνων στο Ελληνικό…

Θα…σκάσει η είδηση, γράφει το banks.com.gr, που θα αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες στο εγχώριο επιχειρείν.Οι ανακοινώσεις είναι θέμα συγκυρίας περισσότερο, καθώς τα…χέρια έχουν δοθεί και πλέον αυτό, που μένει είναι οι επίσημες υπογραφές.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

  •  Το deal είναι κλεισμένο: Ένας μεγαλοεπιχειρηματίας θα συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο του φορέα του Ελληνικού.

Πρακτικά δεν θα τοποθετηθεί στην Lamda Development (όπως οι ΚάτσοςOlympia Group απέκτησαν το 12,8% της εισηγμένης έναντι 55 εκατ.€) αλλά η χρηματοδότηση θα αφορά αυτόν καθ΄ εαυτόν τον φορέα του Ελληνικού, οπότε η συναλλαγή θα μπορούσε να θεωρηθεί έμμεση.

  •   Ομως το βάρος των 2 μεγαλοεπιχειρηματιών, που έχουν συμφωνήσει στο deal– με τις ευλογίες του Μαξίμου- , βάρος μεγατόνων, θα προκαλέσει πάταγο στην αγορά και όχι μόνο.

Για να σας διευκολύνουμε, αμφότεροι είναι εισηγμένοι και μάλιστα οι όμιλοι τους δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο.   Αυτά τα ολίγα για…ορεκτικό, γιατί θα έχουμε πολλά περισσότερα να αποκαλύψουμε όταν ανακοινωθεί η συμφωνία…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.