Έλληνας προπονητής, στη γραμμή πυρός της Παναχαΐκής

Αναζητάει η Παναχαΐκή τον νέο της προπονητή. Λάθος! Δεν αναζητάει η Παναχαΐκή. Για να το πούμε σωστά, ψάχνει έναν προπονητή, για να τον φέρει στην Αγυιά. 

Ψάχνω προπονητή σημαίνει, πρώτον, ξέρω ποιόν θέλω, όχι έναν κουτουρού μπουγάτσα. Και, δεύτερον, προσπαθώ να βρω εκείνον ο οποίος πλησιάζει στις δικές μου προδιαγραφές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί του θέματος. Επί της ουσίας. Ο Σάκης Τσιώλης και επίσημα είναι ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής. Συμφώνησε με το Δημήτρη Δρόσο και αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του. Μια πολύ καλή επιλογή.

Παρακαλείσθε να λάβετε υπ όψιν ότι: Δεν υπάρχει στην πιάτσα Έλληνας προπονητής σε ομάδα της πρώτης γραμμής πυρός. Ακόμη και στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν άλλες ΠΑΕ. Κακά τα ψέματα. Ποια να ‘ναι η τέταρτη ΠΑΕ που σήμερα είναι σε θέση να κάνει πρωταθλητισμό; Η καμία.

Άρα, με βάση τα παραπάνω, θα το ξαναπώ : O Τσιώλης είναι μια πολύ καλή επιλογή, από το… πάνω ράφι. Είναι μπαρουτοκαπνισμένος και έχει δείξει καλά σημάδια.
Από την άλλη, βεβαία, αν μετά από λίγο πάρει «πόδι» ο Τσιώλης και έρθει κάποιος άλλος και πάει λέγοντας η ιστορία… Τι θα σημαίνει αυτό; Πρώτον, η ΠΑΕ δεν θα γνωρίζει να ψωνίζει τον κατάλληλο για την συγκεκριμένη Παναχαΐκή. Δεύτερον, ηΠαναχαΐκή ως εταιρεία, ως οργανισμός παραγωγής θεάματος με στόχο και τις αγωνιστικές διακρίσεις ,δεν θα ευνοεί την αποδοτική συνεργασία με τον προπονητή.

Αυτός που θα προσληφθεί για να ξεκινήσει τη σαιζόν 2019-20 πόσους μήνες θα παραμείνει; Ο σοβαρός τζογαδόρος θα λάβει υπ’ όψιν το προηγούμενο ιστορικό και για να κερδίσει θα ποντάρει ότι δεν θα βγάλει τη σαιζόν και ο νέος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.