Έγραψε ιστορία τούτη η φωτογραφία

Έγραψε ιστορία τούτη η φωτογραφία

Είναι γεγονός, σπάνιο και ιστορικό. Αξιό να το μάθουν όλοι. Όχι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Και δεν συνέβη μόλις χθες ξημερώματα, αλλά κάπου στα 1953, με αποτέλεσμα ο χρόνος να επιδοτήσει μυθολογικά το απίστευτο. Την ενασχόληση του Θάνου Μικρτούτσικου με τον αθλητισμό.

Ναι, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, πριν γίνει μεγάλος και διανοούμενος, πριν μας ταξιδέψει σ΄ όλους τους ωκεανούς με τους στίχους του, πριν αφήσει αυτό το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό, το πολυποίκιλο, το τεράστιο μουσικό στίγμα του, πριν υποστεί καρδιοαναπνευστική ανακοπή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, έπαιζε πόλο στον Αχιλλέα Πατρών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αδιάψευστος μάρτυς η φωτογραφία, που, σύμφωνα με την περιγραφή του Τάσσου Σταθόπουλου στο sportin.gr, εικονίζεται μικρό παιδάκι, ανάμεσα στους υπόλοιπους αθλητές (Τσιτσάρας, Σκληβανιώτης, Βικάτος, Καπετόπουλος, ο έφορος Αναστασάκης, ο πρόεδρος Κατσάμπας).

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.