“Άχρηστη” η συνέντευξη Οφρυδόπουλου

"Άχρηστη" η συνέντευξη Οφρυδόπουλου

Δεν υπάρχει καμία συνέντευξη Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην πρωινή ζώνη του ΣΠΟΡ ΦΜ Πάτρας 96,3, την Τετάρτη 26 Ιουνίου. Θα δοθεί στους Σπύρο Μπουλή και Κώστα Λαμπρόπουλο, όμως θα είναι σαν να μην δόθηκε ποτέ. Θα είναι άχρηστη και μη ενδιαφέρουσα για το αντρικό ακροαματικό κοινό.

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Είναι μια ιστορία που πια ανήκει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Δεν χρειάζεται να ..αποκαλύψει ο κύριος πρώην προπονητής της Παναχαϊκής, τον λόγο που έφυγε. Να ξεκαθαρίσει, δηλαδή, αν τον έδιωξε ο Δρόσος ή αποχώρησε οικειοθελώς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακόμη και αν ισχυριστεί το πρώτο, αυτό δεν έχει καμία σημασία. Θα είχε απορροφητικότητα ιντριγκαδόρικη σε μόνο μια περίπτωση : Αν είχε παραμείνει στο κουμάντο της ομάδας ο Δρόσος. Αυτό δεν έγινε. Θυμίζω ότι ο Καλογερόπουλος κινεί τα νήματα από δω και πέρα.

Οπότε, δεν μ’ ενδιαφέρει η συνέντευξη Οφρυδόπουλου. Εδώ δεν έχω εθνική κυβέρνηση. Να ξέρουμε τι λέμε. Τα χάλια και η πλήρης διάλυση της κυβέρνησης Σύριζα είναι πολύ πιο μεγάλο κακό από εκείνο της συνέντευξης Οφρυδόπουλου.

Είναι δυνατόν, ρε, να έχεις μια κυβέρνηση που κάθε μέρα, μα κάθε μέρα(!), αλλάζει τις αποφάσεις της. Ούτε στα καφενεία, ρε. Σήμερα αυτό, αύριο όχι αυτό. Οι άνθρωποι είναι της πλάκας. Εντελώς. Και δεν τους κόφτει τίποτα, μα τίποτα, που συλλαμβάνονται απροετοίμαστοι, αδιάβαστοι, ανίκανοι. Στις κάλτσες τους. Και στις κρατικές λιμουζίνες τους

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.