Χρυσανθόπουλος : Ρίχνει ..μπηχτή στον Καλαθά, “καρφώνει” Δρόσο και αποθεώνει Καλογερόπουλο

Χρυσανθόπουλος : Ρίχνει ..μπηχτή στον Καλαθά, "καρφώνει" Δρόσο και αποθεώνει Καλογερόπουλο

Δεν τα λέει όλα ο Κώστας Χρυσανθόπουλος. Λαλίστατος, καταπέλτης μπροστά στο μικρόφωνο, και είναι ατελείωτος σε ρεπερτόριο. Και δεν είναι από εκείνους που επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια. Ούτε λέει χωρίς να έχουν περιεχόμενο και όνομα όσα βγάζει μπροστά στην κάμερα, στο μαγνητόφωνο.

Δεν τα λέει όλα, όμως. Δικαιολογημένα. Δεν λέγονται όλα. Ποτέ. Και όσον αφορά τον Κώστα Χρυσανθόπουλο, δεν πρέπει να έχει παράπονο κανείς. Έχει πει τόσα πολλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έβγαλε σε συνέντευξη ο Χρυσανθόπουλος ένα «σχόλιο», μία «καυτερή» για τον Ελληνοαυστραλό Θέμη Καλαθά. «Εδώ μας έφεραν επενδυτή που πέταγε λουλούδια».

Και ποια ήταν η μπηχτή του Χρυσανθόπουλου; Ότι ο Κατσουράνης, ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Παναχαικής, όταν πια η Παναχαΐκή Συμμαχία είχε διαλυθεί, πρότεινε όνομα για να αναλάβει την ομάδα, που έχει το χούι του “λουλουδά”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, ο ένας από τους 8 συμμάχους που παρέδωσαν τα ηνία της ομάδας στον Δρόσο, τώρα τον ..καρφώνει : «…ο κος Δρόσος δεν μας ικανοποίησε σε αυτά που θέλαμε και λύσαμε κοινή συναίνεση τη συνεργασία μας». Κρατάω το “κοινή συναίνεση”, όταν ο Δρόσος λέει το εντελώς αντίθετο : “Με έδιωξαν και έφεραν τον Καλογερόπουλο”. Φως φανάρι, κάποιος μας λέει ψέματα.

Ο Κώστας, όμως, ξέχασε να πει ότι ο ίδιος πίεζε να δοθεί η ομάδα σε αυτόν. Συγκεκριμένα, θυμίζω στον ίδιο αλλά και στο σύνολο των φιλάθλων της Πάτρας το παρακάτω για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το τι συμβαίνει σήμερα. Όπως τόνιζε, τότε, είχε στείλει ήδη την επιστολή της παραίτησής του στον Δημήτρη Τσαούσογλου και περιμένει να αναλάβει το μάνατζμεντ της Παναχαϊκής ο Δημήτρης Δρόσος, μέχρι την Παρασκευή, αλλιώς θα έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις

Αυτό είναι το σχόλιο του TsipasBlog, που δεν θα έβγαινε στον αέρα, αν ο Κώστας δεν είχε κοντή μνήμη ή απλά, προτιμούσε να μην έχει μνήμη.

Μιλάει όμως και για τον Καλογερόπουλο. Λέει πως μπορεί να μην δίνει άσκοπα χρήματα, όμως είναι η καλύτερη επιλογή και ζήτησε από τον κόσμο να τον στηρίξει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.