Τραγουδιστής, X-Factor και αντιδήμαρχος

Τραγουδιστής, X-Factor και αντιδήμαρχος

Μετά την εκλογή του στο δήμο του Μοσχάτου-Ταύρου, όπου, μάλιστα, αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους, για δεύτερη τετραετία παρακαλώ πολύ, ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη η αξιοποίηση του από τον Δήμαρχο, Ανδρέα Ευθυμίου.

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, χρέη αντιδημάρχου πολιτισμού αναλαμβάνει ο καταγόμενος από την Πάτρα, Άκης Δείξιμος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε αυτό αναφέρθηκε ο ίδιος, μέσω social media, με το παρακάτω μήνυμα:

Πολύ ιδιαίτερη τιμή,η θέση του προέδρου στο Δημ.συμβούλιο του δήμου Μοσχάτου Ταύρου,μέχρι την εκλογή του νέου προεδρείου. Πλέον πραγματικά τιμημένος από τον δήμαρχο μας Ανδρέα Ευθυμίου στην νέα μου θέση ως αντιδήμαρχος!

Πάντως, αυτή η εξέλιξη δεν θα σταθεί “εμπόδιο” για τον γνωστό τραγουδιστή και δημιουργό-ανιψιό του Αντώνη Βαρδή, να παίξει «μπάλα» σε όλα τα πεδία. Και στην πολιτική, και στα νυχτερινά κέντρα, αλλά και στα τηλεοπτική θεάματα. Σκέψεις μαθαίνοντας πως τις Τετάρτες θα βρίσκεται στο Mind the gap στο Κολωνάκι, ενώ παράλληλα συμφώνησε με την παραγωγή του X – Factor, που θα προβάλλεται από την συχνότητα του OPEN TV, να βρίσκεται στην ομάδα του, από τη θέση του voice coach.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.