Το patragoal λέει…πολέμιο της Παναχαΐκής τον Δρόσο

Το patragoal λέει...πολέμιο της Παναχαΐκής τον Δρόσο

Και ΜΜΕ στην κόντρα Δρόσου-Καλογερόπουλου. Ο ιστότοπος patragoal.gr, που κάνει καριέρα στα ερασιτεχνικά γήπεδα της Αχαΐας, έχει σήμερα ένα άρθρο που επιτίθεται στον πρώην αντιπρόεδρο της Παναχαϊκής, Δημήτρη Δρόσο, και τον κατηγορεί ότι από προστάτης έγινε πολέμιος της, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης του Ιβάν Κόβατσετς. Στο συγκεκριμένο ανυπόγραφο κείμενο, διαβάζουμε πως ο Δρόσος κατέθεσε κατά της Παναχαϊκής!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Ο Δημήτρης Δρόσος μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τα κοινά της Παναχαϊκής εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ ο Σάκης Καλογερόπουλος δεν σταμάτησε ποτέ να απασχολεί την «κοκκινόμαυρη» καθημερινότητα.

Το νέο επεισόδιο αυτού του «έργου» παίχτηκε με αφορμή την κατάθεση του πρώην αντιπρόεδρου της ΠΑΕ κατά της ίδιας της Παναχαϊκής! Το ζήσαμε και αυτό! Ο Δημήτρης Δρόσος που όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει πιστός Παναχαϊκιώτης και ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας, κατέθεσε κατά της Παναχαϊκής! Πήρε το μέρος του Ιβάν Κόβατσετς στην δικαστική διαμάχη του παίκτη με την ΠΑΕ, αλλά η κατάθεση του δεν έπιασε τόπο.

Έστω ότι κατανοούμε το γεγονός ότι ο Δρόσος έχει κόντρα με τον Καλογερόπουλο. Είναι δυνατόν ποτέ έστω και λόγω αυτής της κόντρας, να ταχθεί κατά της ίδιας της ομάδας; Γιατί στο φινάλε, η ΠΑΕ αν δεν δικαιωνόταν θα πλήρωνε ένα ποσό της τάξεως των 35.000 ευρώ. Φορτίο για τα ταμεία της ομάδας. Ο Δρόσος προφανώς δεν βλέπει Παναχαϊκή, αλλά Καλογερόπουλο. Για αυτό και κινήθηκε κατά αυτόν τον τρόπο. Το βέβαιο είναι πάντως, ότι η απόφαση του αυτή, δεν άρεσε σε πολύ κόσμο που τον στήριξε και τον στηρίζει πιστεύοντας ότι αυτός θα ήταν ο σωτήρας της Παναχαϊκής.

Οι διαφορές, οι κόντρες και οι διαμάχες καλό θα ήταν να μείνουν έξω από την Παναχαϊκή. Ας λυθούν οι όποιες διαφορές μεταξύ αυτών που τις έχουν και όχι μέσω της ομάδας. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Δρόσο, αλλά όλους”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.