«Το άσχημο είναι ότι…τσαλακωνεται η εικόνα της»: Ο «Σπορ FM Πάτρας» επικρίνει τον Καλογερόπουλο

«Το άσχημο είναι ότι...τσαλακωνεται η εικόνα της»: Ο «Σπορ FM Πάτρας» επικρίνει τον Καλογερόπουλο

Το γεγονός ότι η ΠΑΕ Παναχαΐκή δεν πλήρωσε στην ώρα της, την διαιτησία στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κόστος το οποίο ανέρχεται σε 3.500 ευρώ, πράγμα που έκανε τη Δευτέρα (7/10), προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια.

Σε άρθρο του, ακόμα και ο «sportfmpatras.gr», που πολύ σπάνια έως ποτέ θα τον δεις να τονίζει τα «κακώς κείμενα», ρίχνει– εμμέσως πλην σαφώς – τα «βέλη» του προς τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Σάκη Καλογεροπουλου. Όχι μόνο για το παραπάνω περιστατικό, αλλά γενικότερα για τα πάρα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί αυτή τη στιγμή, απ’ όλες τις άλλες πλευρές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο συντάκτης του κειμένου, με τίτλο “Παναχαΐκή, τσαλακώνεται η εικόνα της», τονίζει πως “Όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, πλήττουν την ομάδα”.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο :

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κλήθηκε σε απολογία για την Τρίτη για απλήρωτα έξοδα διαιτησία και από χθες γίνεται ένας καλός χαμός για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα Η Πατρινή ομάδα βάλλεται από παντού και το άσχημο είναι ότι Τσαλακωνεται η εικόνα της. Είναι αρκετά τα προβλήματα που υπάρχουν και είναι ακόμα η αρχή. Πρέπει να δοθεί λύση άμεσα σε πολλά θέματα γιατί όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες πλήττουν την ομάδα που πρέπει να δώσει λύσεις και απαντήσεις άμεσα”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.