Τα III μνημόνια κατέστρεψαν την ελληνική διασκέδαση και τους ξένους που έρχονται στην Ελλάδα να διασκεδάζουν

Τα III μνημόνια Κατέστρεψαν την ελληνική διασκέδαση και τους ξένους που έρχονται στην Ελλάδα να διασκεδάζουν

Τα III μνημόνια με τα προαπαιτούμενα που υπεγράφησαν από το 2010 έως και σήμερα, με τους σκληρούς εφαρμοστικούς νόμους τα οποία θα γίνονται πράξη από το 2019, μέσα σ΄ αυτούς υπάγονται μεταξύ άλλων και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Αυτό σημάνει ότι οι θαμώνες θα υποχρεούνται πλέον να πληρώνουν το λογαριασμό είτε είναι 1 ευρώ, είτε χιλιάδες με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα τραπεζών. Μέχρι σήμερα οι πληρωμές με τραπεζικές κάρτες στα κέντρα γίνονταν με την θέληση του πελάτη, όμως από το 2019 θα είναι υποχρεωτικό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαφορετικά….Nο credit card- Nο bouzuki!!!!

Γεγονός που άμεσα καταργεί και το δικαίωμα του «ινκόγκνιτου», δηλαδή την μυστικότητα στη μετακίνηση και παρουσία προσωπικότητας σε ένα χώρο, που έχει δικαίωμα κάθε ελεύθερος άνθρωπος, ως ηθικές αρχές που θέτουν συγκεκριμένα πρότυπα ανθρώπινης συμπεριφοράς και που προστατεύονται ως νόμιμα δικαιώματα από το Σύνταγμα και κατά το διεθνές δίκαιο και ανθρώπινα δικαιώματα

Για το νέο αυτό πρωτοφανής θέμα, πολλοί επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων δήλωσαν ότι είναι πολύ προβληματισμένοι καθώς, το συγκεκριμένο μέτρο που εφαρμόζεται είναι βέβαιο ότι θα κλείσουν τα περισσότερα

Νυχτερινά κέντρα, μένοντας άνεργοι χιλιάδες άνθρωποι που εργάζονται στην βαριά βιομηχανία της διασκέδασης, συνάμα η Ελληνική διασκέδαση χωρίς καμιά αμφιβολία θα σβήσει από τον χάρτη της κουλτούρας, κάτι που θα φέρει αλυσιδωτές

Καταστροφές σε παρεμφερείς τομείς όπως: τουρισμό, δισκογραφίες, κάβες, ανθοπωλεία, εστιατόρια, καντίνες (που σταθμεύουν έξω από τα κέντρα), περιοδικά εφημερίδες, φωτογραφικά στούντιο, ραδιόφωνα και πολλά άλλα.

Στα νυχτερινά κέντρα τον τελευταίο καιρό βλέπουμε πολλούς τουρίστες.

Τα Νυχτερινά κέντρα επιλέγουν για τη διασκέδασή τους εκτός από Έλληνες και πολλοί τουρίστες που ταξιδεύουν στην Ελλάδα για διακοπές, όπως Άγγλοι, Ρώσοι, Τούρκοι, Αμερικανοί. Παρέες από τη Ρουμανία, Βουλγαρία, Σκοπιά, Ισραήλ και πολλά άλλα μέρη από κάθε γωνιά της Γης, ψάχνοντας μέχρι και τελευταία στιγμή ένα διαθέσιμο τραπέζι για να διασκεδάσουν. Στόχος και στη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία την Ελλάδα.

Παντός ο Φρανκ Σινάτρα κάτι γνώριζε με το τραγούδι του τη Νέα Υόρκη ως την «πόλη που ποτέ δεν κοιμάται», σίγουρα δεν είχε κατά νουν τα «μπουζούκια» στην Ελλάδα. Αυτή η δεύτερη ιδιαίτερη ζωή που ζει η Αθηναϊκή νύχτα έχει τους δικούς της μύθους.

Οι χιλιάδες εργαζόμενοι προσφέρουν στην ελληνική οικονομία το μέγιστο.

Χιλιάδες εργαζόμενοι σε εκατοντάδες εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ, μουσικές σκηνές και μεγάλες πίστες και χιλιάδες θαμώνες απαρτίζουν έναν κόσμο που ξυπνάει μεσημέρι.

Απόγευμα και κοιμάται τις ώρες που οι περισσότεροι ξυπνούν ή πίνουν ήδη τον πρώτο καφέ στη δουλειά τους. Κι αν πολλοί κάνουν λόγο για κρίση του κλάδου με το επιχείρημα ότι η πλειονότητα του κόσμου δεν βγαίνει έξω γιατί «δεν βγαίνει οικονομικά». Το άνοιγμα νέων χώρων διασκέδασης, μικρών και μεγάλων, φανερώνει ότι πολλοί επιχειρηματίες επενδύουν ακόμα στο μικρόβιο του Έλληνα «γλεντζέ», που απειλείται μόνο από δύο παράγοντες: τα σκληρά ωράρια εργασίας που δεν του επιτρέπουν να διασκεδάζει τις καθημερινές και το περιορισμένο βαλάντιο.

πηγή : elliniko – fenomeno.com

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.