Τέλος ο Καμμένος-Στη ΝΔ ο αδελφός του Βελόπουλου

0
139
Τέλος ο Καμμένος-Στη ΝΔ ο αδελφός του Βελόπουλου

Τέλος εποχής για τον Δημήτρη Καμμένο. Ο βουλευτής που είχε εκλεγεί με τους ΑΝΕΛ χτύπησε την πόρτα της Νέας Δημοκρατίας για τις επόμενες εκλογές, αλλά τελικά δεν κατάφερε να την ανοίξει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αρνητικός στην πρόταση να τοποθετηθεί υποψήφιος ο ανεξάρτητος βουλευτής. ΚΙ΄ αυτό παρά τις εισηγήσεις να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Πειραιώς, ώστε να κόψει ψήφους από το ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Βελόπουλου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αντιθέτως, στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Βενιέρης, ετεροθαλής αδελφός του Κυριάκου Βελόπουλου, που θεωρείται από κάποιους και “άνθρωπος” του Άδωνι Γεωργιάδη.

Στην ηγεσία της Νέα Δημοκρατίας, πάντως, πεποίθηση είναι πως όχι απλώς η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και η Χρυσή Αυγή θα λάβουν μικρότερα ποσοστά στις εθνικές εκλογές απ’ ότι στις ευρωεκλογές, αλλά και ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ακόμα και να μην μπουν στην προσεχή Βουλή.

Και υπ’ αυτές τις προοπτικές διαμορφώνουν την τακτική τους…

-eretikos.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here