Σωκράτης Κόκκαλης: Έτοιμος για «εισβολή» στην τηλεόραση;

0
67
Σωκράτης Κόκκαλης: Έτοιμος για «εισβολή» στην τηλεόραση;

Ο Σωκράτης Κόκκαλης θέλει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του και από ότι φαίνεται πως θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα και να διεκδικήσει και αυτός μια μερίδα στον κόσμο των media.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του nassosblog.gr, ο Σωκράτης Κόκκαλης μαζί με τους δικούς του ανθρώπους έκανε συζήτηση τις προηγούμενες μέρες για το ενδεχόμενο να μπει στον φανταστικό κόσμο των media όπως έχουν κάνει πολλοί άλλωστε που δεν είναι και γνώστες του αντικειμένου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τίποτα, βέβαια, δεν είναι ξεκάθαρο διότι όλα είναι απλές συζητήσεις αλλά ξέρουμε πως μόλις μπει το «μικρόβιο» δεν είναι εύκολο να φύγει από το μυαλό κάποιου.

Πάντως, ακόμη όλα είναι ρευστά καθώς δεν έχει προσδιοριστεί πως θέλει να κάνει «είσοδο» στο χώρο των media. Θα είναι υπό μορφή σάιτ, θα πάρει κάποια τηλεοπτική άδεια; Ποιος ξέρει; Το μονο σίγουρο είναι πως θα κάνει και αυτός μια ανατροπή μεγατόνων!

Αναμένουμε!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here