Συνάντηση «έκπληξη» για τον αδελφό του Γιώργου Κοσκωτά, Σταύρο (Αποκλειστική φωτό)

Συνάντηση «έκπληξη» για τον αδελφό του Γιώργου Κοσκωτά, Σταύρο (Αποκλειστική φωτό)

Ο Γιώργος Κοσκωτάς είναι Έλληνας επιχειρηματίας και πρώην τραπεζίτης και εκδότης, το κεντρικό πρωταγωνιστικό πρόσωπο στο ομώνυμο σκάνδαλο, από τα μεγαλύτερα της Μεταπολίτευσης.

Πολλοί δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του αδελφού του Σταύρου, δεξί χέρι του Γιώργου σε όλες τις δραστηριότητες. Ήταν αντιπρόεδρος στις παντός είδους τραπεζικές, εκδοτικές και αθλητικές επιχειρήσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Σταύρος ήταν επίσης αυτός που συναντήθηκε με τον Δημήτρη Σαραβάκο και του πρόσφερε «ξερά» προκαταβολή 50 εκατομμυρίων δραχμών για να κλείσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το 1990, πριν ακόμα δηλαδή εκδοθεί στην Ελλάδα ο αδελφός του.

Ο Στ. Κοσκωτάς ουδέποτε συνελήφθη. Έζησε υπόδικος για 25 χρόνια.

Τον Ιούνιο του 2014 απαλλάχτηκε από κάθε κατηγορία, καθώς μετά την πάροδο αυτού του χρονικού διαστήματος, τα αδικήματά του παραγράφηκαν και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος, λοιπόν, ιδιαίτερα χαλαρός και κεφάτος, εθεάθη χθες σε εστιατόριο της Γλυφάδας, παρέα με τον γνωστό τραγουδιστή Χρήστο Δάντη και τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, “Versus Live Stage”, «Φαινόμενο», κατά κόσμον Χρήστο Αναστασίου.

Ο τελευταίος, μάλιστα, δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία από τη συνάντηση τους, συνοδευόμενη από το εξής σχόλιο: «Με την καλύτερη παρέα. Απλά δύο αρχηγοί.Κοσκωτάς και Δάντης. Μαθητής νιώθω!”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.