Στο Fantasia μόνo οι «νταραβεριτζήδες» με προίκα

Στο Fantasia μόνo οι «νταραβεριτζήδες» με προίκα

Είναι παίκτες καριέρας. Μιας πραγματικά υψηλής αξίας, με ευρωπαϊκού επιπέδου διακρίσεις στις πλάτες τους και μερικά δεκάδες μύρια στους λογαριασμούς τους.. Θα πάνε όπου να ‘να μία στο τόσο όταν βγουν για να διασκεδάσουν; Απίθανο. Σ’ άλλον πλανήτη δεν είναι η νύχτα. Στην Ελλάδα είναι, αλλά κρίνοντας επιχειρηματικώς τη σημερινή νύχτα είναι αγορά γάμα εθνικής. Άρα να το περιμένουμε, πως ο παικταράς θα πάει μόνο στην μαγαζάρα.

Η κουβέντα για τους… παικαταράδες και αυτούς που θα γίνουν του Ολυμπιακού. Αυτοί που το βράδυ της Παρασκευής, μετά την εμφατική νίκη με την Βαλένθια, διασκέδασαν στο Fantasia. Τι περισσότερο να περίμενε ο καθένας;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καλλιτεχνικό τιμόνι, το μαγαζί, παρότι οι εποχές είναι δύσκολες, αποτελεί πόλο έλξης για κάθε είδους τύπων που έχουν “πακέτο”.

Απλά είναι τα πράγματα. Όταν στο Fantasia έχουν την οικονομική άνεση του Μπερτάκη, να κάνουν κινήσεις, που πράγματι θα ανεβάσουν στα ύψη το επίπεδο, είναι απίθανο ο Βασίλης Σπανούλης με τους συμπαίκτες του, Κώστα Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Αντώνη Κόνιαρη να πήγαιναν άλλου. Κανένας “νταραβεριτζής” άξιου λόγου δεν λείπει από το Fantasia. Μιλάω για όλους αυτούς που ψάχνουν να φέρουν οι άλλοι στα μαγαζιά τους, χωρίς φυσικά να πληρώσουν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.