Σίγουρος πια ο Νταβλούρος

Σίγουρος πια ο Νταβλούρος

Απ’εκεί που έλεγαν ότι θα ήταν αρνητική η ΝΔ στην επιθυμία του Θανάση Νταβλούρου να τοποθετηθεί υποψήφιος βουλευτής στην Αχαία, μετά το ρεπορτάζ του Νίκου Σύφαντου στο tempo24.news, ο “Σερίφης” έχει σιγουρέψει για τα καλά τη θέση του. Σίγουρος στο ψηφοδέλτιο για τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Όπως στο λέω.

Να μάθεις να ξεχωρίζεις πότε ο τσίπας γράφει τα τρελά του, τα τερατώδη του, και πότε σου κάνει ορίτζιναλ αποκαλύψεις. Ναι, μέσα από την ΝΔ, όχι απ’έξω, διέδιδαν ότι κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι το… “χρίσμα” στον πρώην βουλευτή και διοικητή της Ασφάλειας Πατρών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ιδού το ρεπορτάζ Σύφαντου που διαψεύδει τις φήμες αυτές:

Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του πρώην βουλευτή Αθανάσιου Νταβλούρου στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας της ΝΔ για τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tempo24 ο Θανάσης Νταβλούρος έχει ήδη ενημερωθεί.

Στέλεχος της ΝΔ που γνωριζει άριστα τις διεργασίες της κατάρτισης των εκλογικών συνδυασμών του κόμματος τόνιζε το απόγευμα της Τρίτης στo tempo24 πως “ουδέποτε αμφισβητήθηκε η συμμετοχή του Θανάση Νταβλούρου στο ψηφοδέλτιο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.