Πρώτο κουμάντο στο Open o Κοκλώνης

Πρώτο κουμάντο στο Open o Κοκλώνης

Πανίσχυρος σήμερα στο Open TV ο Νίκος Κοκλώνης, ο Mr Travel του ανοιχτού καναλιού του Σαββίδη, όπως του αρέσει να τον αποκαλούν. Στην μπάντα αρκετοί άλλοι, από την διοίκηση. Ακόμη και στελέχη που βρίσκονται πολύ ψηλά στην ιεραρχία, είναι πεσμένες οι μετοχές τους.

Αλλά και ο Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού, ο Νίκος Κάλης, έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο με την κυριαρχική πλέον παρουσία του Νίκου Κοκλώνη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η “Koklonis Production”, η εταιρία του πιο πολυταξιδεμένου Έλληνα παρουσιαστή, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του Tsipasblog.gr, δεν είναι μόνο οι εκπομπές του, που έχει αναλάβει το κόστος παραγωγής. Το ίδιο κάνει ή προτίθεται να κάνει και με αλλά ψυχαγωγικά προγράμματα του σταθμού. Όμως, ακόμα είναι ενωρίς να κρίνει κάποιος την αποτελεσματικότητα της εταιρικής του δραστηριότητας.

Και κάτι ακόμη. Οι κινήσεις του Κοκλώνη, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εύκολα δείχνουν πως ψάχνεται να περάσει και πάλι στο επιχειρηματικό γήπεδο.

Βέβαια, δεν λείπουν κι εκείνοι οι καλοθελητές, που εύκολα υποβαθμίζουν τις κινήσεις του Κοκλώνη.

Ο Σαββίδης, που έχει το επάνω χέρι σ’ όλα, είναι εκείνος που θα πει την τελευταία κουβέντα και για τον Κοκλώνη και για τους… σχολιαστές του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.