Παναχαΐκή : Το plan b των μετόχων αν… στραβώσει των Σουηδών

Διάβαζα, που λέτε, στον ΣΠΟΡ ΦΜ Πάτρας, το τελευταίο ρεπορτάζ του Αλέξη Διγενή για τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναχαΐκή. Ο τίτλος του : “Οι μέτοχοι προχωράνε το deal με τους Σουηδούς επιχειρηματίες”.

Στο κυρίως θέμα ο έμπειρος αθλητικογράφος αναφέρει : “Χθες βράδυ υπήρξε νέα επαφή και τις επόμενες 48 ημέρες θα οριστικοποιηθουν τα πάντα για την συμφωνία. Οι μέτοχοι έχουν πληροφορίες ότι οι Σουηδοί μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Παναχαϊκής και ριχωραβε για την τελική συμφωνία. Και μάλιστα ο όμιλος των Σουηδών φέρεται να πάρει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου. Οι επόμενες δύο μέρες είναι κρίσιμες για τι μέλλον της Παναχαϊκής και θα δείξουν αν οριστικά αλλάξει σελίδα”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στα παραπάνω το tsipas blog θα προσθέσει :

Από το περιβάλλον των μετόχων απορρέει πως επικοινώνησαν με τον Δημήτρη Δρόσο, ρωτώντας τον αν αντέχει οικονομικά να στηρίξει μόνος του την ομάδα. Την Παναχαική. Η απάντηση του, σύμφωνα πάντα με πηγές προσκείμενες στους μετόχους, ήταν όχι.

Το θέμα “Σουηδοί επενδυτές” δουλεύεται εδώ και καιρό.

Οι 8 μέτοχοι, συμπεριλαμβανομένης και τους Κώστα Μπακαλάρου, που χειρίζονται την όλη υπόθεση, δηλώνουν σχεδόν σίγουροι ότι οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσιο τέλος.

Αύριο, κατά πάσα πιθανότητα, η νέα συνάντηση μετόχων – με τους ελληνικής καταγωγής εκπροσώπους του ομίλου από την Σουηδία, που η ταυτότητά τους παραμένει άγνωστη μέχρι και σήμερα

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε το συντομότερο δυνατό θα κλείσει το deal με τους Σκανδιναβούς, οι οποίοι θα είναι οι κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου
των μετοχών και της διοίκησης της ΠΑΕ Παναχαΐκή.

Αν, από την άλλη, στραβώσει η δουλειά, οι 8 σκέφτονται το καράβι να το πάνε μόνοι τους. Πριν από αυτό, θα πάνε σε διοικητικό συμβούλιο και εκεί θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα συμμετάσχουν ενεργά στο εγχείρημα.

Διαβάστε επίσης : Δ.Δρόσος στο Tsipas Blog: Απαντά για τις κατηγορία της κακουργηματικής απάτης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.