Ο Αργύρης Λίβας, που είχαν πυροβολήσει, μπαίνει στον κόσμο των επιχειρήσεων!

Ο Αργύρης Λίβας, που είχαν πυροβολήσει, μπαίνει στον κόσμο των επιχειρήσεων!

Ο Αχαιός Αργύρης Λίβας, εκτός από μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της δικηγορίας, έχοντας αρκετές καλές, αλλά και κακές στιγμές, με αποκορύφωμα τις 3 σφαίρες που δέχτηκε έξω από το γραφείο του στο Παλαιό Φάληρο τέσσερα χρονιά πριν, θέλει να έχει και μια εξίσου επιτυχημένη πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων.

Όπως όλα δείχνουν, ο συγκεκριμένος, ο οποίος ήταν νομικός εκπρόσωπος πολλών αθλητικών σωματείων στην Αττική αλλά και στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς θεωρείτο από τους πιο δραστήριους νομικούς σε αθλητικές υποθέσεις, παράλληλα με όλα αυτά, ετοιμάζεται να ανοίξει το δικό του στέκι. Πάντα λάτρευε ό,τι είχε να κάνει με την εστίαση και ειδικότατα τα εστιατόρια, και τώρα ήρθε η στιγμή να κάνει το μεγάλο βήμα. Θα ξεκινήσει λοιπόν το δικό του, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και το όνομα αυτού; «Accanto Ristorante – Bar».

Πρόκειται για ένα νέο εστιατόριο ιταλικής κουζίνας, που φιλοδοξεί να φέρει μία διαφορετική εκδοχή της ιταλικής αισθητικής στην Ελλάδα. Το προσεκτικά σχεδιασμένο μενού του υπόσχεται να σας χαρίσει ένα αυθεντικό ταξίδι γεύσεων από την Ιταλία στο κέντρο του Χαλανδρίου και το ατμοσφαιρικό του περιβάλλον θα κάνει την γευσιγνωστική εμπειρία σας ακόμα πιο όμορφη κι αξέχαστη!

Εθνικής Αντιστάσεως, 39
Τηλέφωνο: 210 6841156

Άντε, με το καλό, φίλε, καλές δουλειές!  

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.