Ο Αργυρός από ποιον να χάσει το πρωτάθλημα;

0
132
Ο Αργυρός από ποιον να χάσει το πρωτάθλημα;

Αυτά μόνον το Tsipasblog.gr τα γράφει. Πάμε κατ’ ευθείαν στα βαθιά νερά. Στο βάθος της θάλασσας, στο βυθό εκεί όπου δεν φθάνει και η πιο δυνατή ακτίνα του θεού Ήλιου.

Και τώρα, που το έργο ξεκινάει για τα καλά και ετοιμάζονται να βγουν στη σκηνή όλοι οι «φιρμάτοι» πρωταγωνιστές, παίζει ανοικτά το ερώτημα: Από ποιον να απειληθεί ο Αργυρός;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι όμως! Ο επικίνδυνος και καταχθόνιος αντίπαλος υπάρχει. Και αξίζει να τον υπολογίσει περισσότερο απ’ ό,τι τον Βέρτη, τον Ρέμο, τον Μαζωνάκη, άντε και τον Οικονομόπουλο. Κάποιος άλλος τραγουδιστής δεν υπάρχει, να έχει το θράσος να δηλώσει υποψήφιος πρωταθλητής.

Λοιπόν. Ποιος είναι ο αντίπαλος ο ικανός να σταματήσει τον Αργυρό; Ο ίδιος ο Αργυρός!

Η κουβέντα είναι σοβαρή. Δεν αγνοείται το ιστορικό παρελθόν του Αργυρού. Το ότι, σε τόσες πολλές συνεχόμενες σεζόν, δεν έχει θητεύσει σε τέτοια πορεία. Από τόσο ενωρίς να κουβαλάει το βάρος του αληθινού κι όχι του… φιλολογικού πρωταθλητισμού….

Ή μήπως κάνω λάθος; Οι εποχές και τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Σαφώς και ναι. Αφού κατάφερε το ακατόρθωτο. Να γεμίζει ασφυκτικά το Fantasia επί 8 συνεχόμενους μήνες μέσα σε μια χρονιά και συνολικά 32 μήνες τα τέσσερα τελευταία χρόνια, θυμίζοντας εν πολλοίς την τρελή κούρσα του Πλούταρχου στο ξεκίνημα της καριέρας του στο Posidonio και τον Βέρτη στο Φαντασία.

Ξεκίνησε τη σεζόν αρχές καλοκαιριού, φορώντας κοντομάνικο πουκαμισάκι και σήμερα βγαίνει στο stage με σακάκι. Σε αυτό το μαγικό και μακρύ -στο πιο μακρύ του επαγγελματικού του βίου- έχει δει και έχει συζητήσει επί αρκετές ώρες με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, που πλέον …βαριούνται και για καφέ να πάνε.

Από την άλλη, να ληφθεί υπ’ όψιν ότι οι αντίπαλοι του δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τη μάχη. Να πέσουν αμαχητί.. Που σημαίνει ότι ο Αργυρός θα χρειαστεί να χύσει αίμα για να δείξει μέχρι τέλους την πλάτη του στους άμεσους ανταγωνιστές.

Κλείνοντας, για την την ιστορία. Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς, Νικηφόρος, Εύα Μπάση, Αλεξάνδρα Λοίζου, αλλά και η μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού, μετά την επιβλητική νίκη επί της Βαλένθια, επέλεξαν χθες βράδυ το Fantasia για την διασκέδαση τους.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here