Οταν η “ΑΥΓΗ” ανακάλυψε τη Βόρεια Κορέα…

Οταν η “ΑΥΓΗ” ανακάλυψε τη Βόρεια Κορέα…

… Ήταν Τετάρτη 10 Ιουλίου και στο πρόγραμμα της ΕΡΤ φιλοξενείται η εκπομπή της συμπαθέστατης Κατερίνας Ακριβοπούλου που παρουσίαζε τον Μητσοτάκη σαν επαίτη να ζητά εκλογές… να στηρίζει απροκάλυπτα τον ΣΥΡΙΖΑ κλπ, κλπ! Ενώ την ίδια ώρα σύντροφος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή… Μόνο δυο απο τις εκατοντάδες περιπτώσεις και παραδείγματα που αποδεικνύουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μετατρέψει την ΕΡΤ σε “μαγαζάκι” του!

Με λίγα λόγια ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε την ΕΡΤ, όχι μόνο δεν έχει προηγούμενο, δυστυχώς – σε ορισμένες εκφάνσεις της, παραπέμπει απευθείας σε Βόρεια Κορέα!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, ότι μια κυβέρνηση της Αριστεράς μετέτρεψε την ΕΡΤ σε προπαγανδιστικό της μηχανισμό όπως έκαναν σαράντα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ! Αντί να σπάσει την κακή ιστορική παράδοση!

Το να βγαίνει λοιπόν η “ΑΥΓΗ” σήμερα με πρωτοσέλιδο και να μιλάει για βόρεια Κορέα επειδή ο Μητσοτάκης εποπτεύει τα κρατικά ΜΜΕ, είναι σαν τον γάιδαρο που έβρισε τον πετεινό κεφάλα! Δυστυχώς πια κανείς δεν είναι “αθώος”!

-enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.