Νέα δωρεά Σαββίδη στο ΑΧΕΠΑ

Ιβάν Σαββίδης

Αποφασισμένος να βοηθήσει στη διαχείριση της κρίσης ελέω κορωνοϊού είναι ο Ιβάν Σαββίδης, έχοντας δώσει ήδη οδηγίες και εντολές στους στενούς συνεργάτες του τόσο για το ΑΧΕΠΑ όσο και για νοσοκομείο της Κύπρου.

Σύμφωνα με το SDNA, ο ισχύρος άνδρας του ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμη μια φορά την έμπρακτη στήριξή του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, κάνοντας νέα δωρεά, αντιλαμβανόμενος την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού. Δεν έμεινε -ωστόσο- εκεί καθώς σήμερα δόθηκαν νέες εντολές στους συνεργάτες του…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε από εκείνους να καταγράψουν τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στο ΑΧΕΠΑ λόγως της πανδημίας του κορωνοϊού και να προχωρήσουν άμεσα σε δωρεά μηχανημάτων και άλλων αναγκαίων πραγμάτων προκειμένου να διαχειριστούν με μεγαλύτερη ευκολία την κρίση της εποχής.

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να βοηθήσει και νοσοκομείο της Κύπρου, έχοντας δώσει και για εκεί συγκεκριμένες κατευθύνσεις και οδηγίες βοηθειών.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.