Με Ferrari και Καλλέργη ακούγεται η Πάτρα

Με Ferrari-Καλλέργη ακούγεται η Πάτρα

Δεν έχει ξαναγίνει. Εκδήλωση που χορήγησε Πατρινός έκανε το γύρο του κόσμου. Μέχρι το CNN, το BBC, το Motor Tv, αλλά και το History Channel, έπαιξε. Τεράστια επιτυχία! Και παρότι δεν είχε την στήριξη που έπρεπε από τους αρμόδιους φορείς εδώ, το 9ο Patras Motor Show, μα πολύ περισσότερο το Ferrari Days, που στήριξε οικονομικά ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης, ήδη σκοράρησε.

H απόβαση στην Πάτρα που έκαναν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι 35 Ferrari , του μεγαλύτερου Ferrari Club της Ιταλίας, του «Passione Rossa», για να γιορτάσουν τα 20 τους χρόνια, διαφήμισε επιτυχώς τη πόλη μας σ’ όλη την υφήλιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πώς; Ποστάροντας φωτογραφίες από την εμπειρία τους στην Πάτρα στο Instagram και το Facebook, που αμέσως έγιναν θέμα στα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης (και όχι μόνο)!

Από την ταπεινά τοπικά event που, όλα αυτά τα χρόνια, χορηγούσε και χορηγεί ο κος Καλλέργης, έγινε παίκτης πανελληνίου μεγέθους. Πρωτοκλασάτο όνομα. Πρωτοσελιδάτος. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Σε μια εποχή που επικρατεί μόνιμα συναισθηματική και οικονομική μιζέρια, γκρίνια, μούτρα, η Πάτρα ακούγεται παγκόσμια από έναν επιχειρηματία. Τον τίμιο και εργατικό Αλέξανδρο Καλλέργη. Με τα λεφτά που έβαλε από τη τσέπη του, τους «παροπλισμένους» που επιστράτευσε, τα κορυφαία μιντιακά μαγαζιά της Αθήνας που έβαλε στο παιχνίδι της προβολής και της διαφήμισης, να τι κατάφερε. Η Πατρούλα να θυμίζει σούπερ μικρογραφία του Μονακό. Όπου εκεί βλέπουμε υπερπολυτελή αυτοκίνητα γύρω από το καφέ ντε Παρί, το καζίνο Μόντε Κάρλο..κ.α

Παιδιά, μακάρι, άλλα χλωμό το βλέπω, να γίνουν και άλλες τέτοιες αξιέπαινες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Bravo Αλέξανδρε!

-Στη φώτο ο επιχειρηματίας και χρυσός χορηγός, Αλέξανδρος Καλλέργης, δίνει συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή “Μαζί το Σαββατοκύριακο”. Δίπλα του, ο Fabio Barone, πρόεδρος του Club.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.