Καλογερόπουλος υποχρεώνεται να…ξοδέψει μετά τις δηλώσεις Μιλόσεβιτς

Καλογερόπουλος υποχρεώνεται να...ξοδέψει μετά τις δηλώσεις Μιλόσεβιτς

«Χρειάζεται 3 με 4 προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις, έτσι ώστε η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα».

Τι σημαίνει αυτή η δήλωση του Σερβοσουηδού τεχνικού της Παναχαΐκής, Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς, που ξεστόμισε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ; Λεφτά! Αυτό σημαίνει, που δεν θα τα κάνει παντελόνι, αλλά θα τα ξοδέψει. Έτσι πάει. Αν θέλει μία ΠΑΕ να κάνει την υπέρβαση, να θεωρηθεί μέγεθος υπολογίσιμο, να θέλει να την παίρνουν στα σοβαρά, να αρπάξει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ακόμα και από τους χορηγούς, πρώτα θα τα σπρώξει. Να κάνει επενδύσεις, όπως το λένε στη γλώσσα της οικονομίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κέρδισε 8-0 η Παναχαΐκή στο Φώτης Αραβαντινός την Θύελλα, της οικογένειας Θανόπουλου, με τους οποίους ακούστηκε ότι θα συνεργαστούν, σε επίπεδο ακαδημιών. Αλλά, μέχρι στιγμής, έχουν μείνει στα χαρτιά τα πλάνα αυτά.

Μπράβο στους “ροσονέρι” που κέρδισαν και μάλιστα εμφατικά το πρώτο ματς, έστω και αν ήταν με την κατώτερη δυναμικότητας Θύελλα, έστω και αν ήταν φιλικό. Ρωτάς, όμως, πόσο θα κοστίσει στο αφεντικό, στον Καλογερόπουλο, τούτη η δημόσια (και όχι στα μουλωχτά) δήλωση του προπονητή του, ο οποίος ουσιαστικά του πέταξε το μπαλάκι; Ποιο να ‘ναι το νούμερο, όταν θα βάλει το χέρι στην τσέπη.

Βέβαια, θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως έχει αναφερθεί και πάλι στο συγκεκριμένο θέμα ο Μιλόσεβιτς. Και πάλι στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», έχει πει “ναι” στον στόχο της ανόδου, με την προϋπόθεση όμως ότι θα αποκτηθούν 3-4 καλοί, ποιοτικοί παίκτες, που θα την δυναμώσουν, την Παναχαΐκή, αφού υπάρχουν κενά που πρέπει να καλυφθούν.

Συνεπώς, η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του Σάκη Καλοερόπουλου. Ο οποίος μένει να αποδείξει αν θα κάνει όσα έχει υποσχεθεί και εξαγγείλει.

«Η ομάδα θα ενισχυθεί. Θα γίνουν σίγουρα 3-4 μεταγραφές. Θα αποκτηθούν αυτοί που είναι οι καλύτεροι για να έρθουν στην Παναχαϊκή. Μιλάμε και με Έλληνες και με ξένους παίκτες και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις. Μεταγραφές θα γίνουν σίγουρα. Όμως δεν θα ρισκάρουμε, ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Εκτός από τους 3-4 παίκτες θα πάρουμε και κάποιο ή κάποιους νεαρούς παίκτες ως εναλλακτική επιλογή για κάποιες θέσεις”. Αυτά είχε πει πριν λίγες μέρες.

Μιας και το έφερε η κουβέντα… Πως, όμως, η Παναχαΐκή θα γίνει, θα ξαναγίνει… Παναχαΐκή; Μόνο έχοντας ανταγωνιστικό ρόστερ. Άλλο μία ομάδα ειδικού βάρους δείχνει το μέταλλο της σ’ ένα ματς, άλλο κρατάει πορεία αξιόπιστη σε διάρκεια. Από την άλλη, οφείλουμε να λάβουμε υπ’ όψιν την αγορά. Τη συγκεκριμένη περιορισμένη δυναμική εσόδων ακόμα και για μια ΠΑΕ με μαζική οπαδική πελατεία. Με ποια επιχειρηματική λογική να προχωρήσουν σε έξοδα, σε επενδύσεις, που δεν πρόκειται να ισοσκελιστούν από τη ροή των προβλεπόμενων εσόδων;

Σε κάθε περίπτωση, ο Καλογερόπουλος, παρότι μιλάει σπαστά ελληνικά, θέτει ξεκάθαρους στόχους που αφορούν το άμεσο μέλλον της ομάδας : “Η Παναχαΐκή θα είναι καλύτερη ομάδα από πέρυσι”, είχε δηλώσει στον “Κόσμο” και τον Αλέξη Διγενή.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.