Η Μενεγάκη αποθεώνει την Ζευγαρά

Λένα Ζευγαρά-Ελένη Μενεγάκη

Εγώ δεν λέω κάτι. Βλέπω την “βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης” και μεταφέρω επί λέξει τα λόγια της, του αέρα. Εγώ ό,τι είχα να πω το κτυπήσα χθες. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

«Αυτό το τραγούδι το ακούω τις τελευταίες 25 μέρες, που κάνω εκπομπή. Είναι σαν να παίζει παντού γύρω μου. Αυτός ο ένας μήνας, παίζει γύρω γύρω γύρω συνέχεια. Δηλαδή, μπράβο. Γιατί, λέει η κοπέλα πως θέλει να κάνει επιτυχία, αφού κάνει ήδη. Μονό εμείς το καταλάβαμε ; Δεν είναι μεγάλη επιτυχία το τραγούδι σου να παίζει παντού, πριν καλά καλά να ξέρουν ποιος το λέει ; Σε ποια δισκογραφική εταιρία είναι; Που είναι; Που τραγουδάει ; Το τραγούδι της, το ξέρουμε πια, όλοι μας.. » Μ’ αυτά τα λόγια, τα αποθετικά και άκρως κολακευτικά, αναφέρθηκε στην Λένα Ζευγαρά, μέσα από την εκπομπή της στον Αlpha, η Ελένη Μενεγάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να προσθέσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου : “Μπράβο της. Είναι 27 χρονών, πτυχιούχος οικονομικών, κατέβηκε από την Καρδίτσα και τραγουδάει στο Tokyo, στην Ιερά Οδό”.

Κλείνοντας το θέμα της Λένας Ζευγαρά, η Ελένη Μενεγάκη στάθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη που της έχει προσφέρει ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα της εκπομπής “Ελένη” της τηλεόρασης του ALPHA, αφιερωμένο στην επιτυχίας της Ζευγαρά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.