Η ανθρώπινη εξομολόγηση του Χατζόπουλου

Η ανθρώπινη εξομολόγηση του Χατζόπουλου

Πριν μερικούς μήνες, με αφορμή το come back στη νύχτα από τον επί σειρά ετών μόνιμο συνεργάτη- και στενό φίλο- του Μαζωνάκη, είχα πει τα εξής εδώ, στο Tsipasblog.gr :

“Έγινε πιο σοφός. Είναι λες και πήγε κάπου και σπούδασε στην ειδικότητα που τον έχει ανάγκη ο Μπερτάκης, για να γίνει κάτι ανώτερο, κάτι πιο μεγάλο από αυτό που ξέρουμε. Τον προσλαμβάνει, τον «επιστρέφει» στην νύχτα, όχι σαν μάνατζερ κάποιου τραγουδιστή, αλλά σαν ένα συγκεκριμένο τεχνοκρατικού τύπου εργαλείο στο επιτελείο του”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλυτικά διαβάστε ΕΔΩ

Υπέγραψε στον όμιλο επιχειρήσεων του Κώστα Μπερτάκη ο Δημήτρης Χατζόπουλος κι όλα άλλαξαν! Τεράστια η εξομολόγηση του. «Αφεντικό, σ αγαπάμε!…». Δεν είναι υπερβολή το περιεχόμενο του κειμένου με τη μορφή story στο Instagram του. Ο Μπερτάκης είναι η Ιθάκη του.

Επιτέλους, τον βλέπουμε, στη δουλειά επάνω, να βγαίνει ο αληθινός, ο συναισθηματικός του εαυτός, όχι απλά ο επαγγελματικός.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.