Κι όμως, έρχεται “δυνατός” χειμώνας στη νύχτα

Κι όμως, έρχεται "δυνατός" χειμώνας στη νύχτα

Ό,τι κατεβαίνει, ανεβαίνει. Τόσο απλά. Ό,τι ανεβαίνει, ξανακατεβαίνει. Αυτές είναι οι Μεγάλες Αλήθειες της ζωής. Να σου πω και μια ακόμα; Για πάρτη σου. Ό,τι έχει γίνει, ξαναγίνεται. Το πιο απίθανο. Έγινε; Ε, θα ξαναγίνει. Πήρες χαμπάρι. Στο ξαναβάζω στην πρίζα.

Το πιο φοβερό, το πιο απίθανο, το πιο καταστροφικό, το πιο θεϊκό, αφού συνέβη μια φορά, είναι αδύνατον να μη ξανασυμβεί. Είναι ο τεράστιος της αιωνιότητας αρχιμαλάκας όποιος αποκλείει την πιθανότητα της επανάληψης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συνεχίστηκε και σήμερα το “ταράκουλο” των μετοχών στα μεγαλύτερα και ισχυρότερα χρηματιστήρια του κόσμου. Λες και τις βάρεσε σεισμός. Όμως, ήταν η επέλαση του κορωνοϊου. Όπως πάει το πράμα, πάμε για οικονομικό κραχ.

Αλλά θυμηθείτε τι είπα στην αρχή. Ότι κατεβαίνει, θα έρθει η στιγμή, κάποτε, μετά από ένα μήνα, ένα χρόνο, δέκα χρόνια, να ξανανέβει. Και δεν αποκλείεται να κάνει νέο ρεκόρ ο δείκτης.

Ίσως να συμβεί κάτι παρόμοιο και στο χρηματιστήριο της νύχτας. Η μαγκιά των εμπλεκόμενων επιχειρηματιών είναι να το οσμιστούν, πότε πρέπει να μπουν στο παιχνίδι και να εκμεταλλευθούν την κατάσταση. Τoν επόμενο χειμώνα θα σου απαντήσει το tsipasblog.gr. Γιατί καλοκαίρι, ακόμη και αν δεχτούμε ότι θα έχουμε αφήσει πίσω μας την ιστορία του κορονοϊου, θα είμαστε σε φάση “να μαζέψουμε τα κομμάτια μας”.

Για τα καλά θα έχουμε συνέλθει στα τέλη καλοκαιριού με αρχές του φθινοπώρου. Τότε είναι που ο κόσμος θα θέλει να διασκεδάσει και να ξεσπάσει για αυτό που βίωσε. Που τόσο καιρό έμεινε έγκλειστος στη “φυλακή” του σπιτιού και κυρίως του μυαλού. Το ίδιο και η “ελίτ, θα το έχει πάρει το μήνυμα: Έβγα, διασκέδασε, χάλασε, πριν είναι αργά. Έπειτα είναι και το άλλο. Πολλά ακούγονται για τα “μαύρα”, οπότε πρέπει να ξοδευτούν πριν χάσουν την αξία τους.

Άρα, έρχεται καλό φεγγάρι στη νύχτα, αν και είναι πρώιμο να ειπωθεί αυτό.

Διαβάστε επίσης : Τις αποφάσεις τις παίρνει ο κοροναϊός

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.