Δ.Δρόσος στο Tsipas Blog: Απαντά για τις κατηγορία της κακουργηματικής απάτης

Αυτά θέλουμε αν παραμείνει ο Δρόσος

Το “tsipas blog”, με αφορμή την είδηση ότι o Β Αντιπρόεδρος της Παναχαΐκής, Δημήτρης Δρόσος, θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για εξαπάτηση 12 ατόμων μέσω της στοιχηματικής του εταιρείας, όπως αποκάλυψε o Κυριάκος Θωμαΐδης στο blog που διατηρεί , το dikisports.blogspot.com, επικοινώνησε μαζί του, οποίος ανέφερε τα εξής :

«Το γιατί μια υπόθεση 12 χρόνων πίσω, παρόμοια με άλλες 9 προηγούμενες, που κρίθηκαν υπέρ μου όλες ανεξαιρέτως, βγαίνει στην δημοσιότητα τώρα, είναι εύκολο να το καταλάβουν και τα μικρά παιδιά. Το ποιος βρίσκεται από πίσω, αυτό θα φανεί σύντομα σε όλους. Αν και εγώ ξέρω ήδη. Μάλιστα, έχω κινηθεί νομικά εναντίων του, όπως πρέπει. Φαντάζομαι, όμως, ότι αφού με την εξασφάλιση της Super Leuge2, που έχει αυτά τα συγκεκριμένα προσδοκώμενα έσοδα, ξεκίνησαν πάλι όλα αυτά, τι θα γινόταν αν κατάφερνε η Παναχαΐκή και να ανέβαινε στην Σούπερ Λινκ !!!! Τα δικαστήρια είναι αρμόδια να αποφανθούν για την νομική αθώωση ή ενοχή ενός κατηγορουμένου. Στην δική μου περίπτωση, όχι μια, αλλά 9 φόρες, για πανομοιότυπες φαιδρές κατηγορίες, με έχουν κηρύξει αθώο. Όλα τα άλλα, είναι για ανθρώπους που δεν θέλω καν να σχολιάσω».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.